Kereslek - Skarlát betű - jeligés üzenetek

A Szabad Föld hetilap Társkereső rovatában március 24-én megjelent üzenetek.

Család-otthonOlvasói levél2017. 03. 27. hétfő2017. 03. 27.
Kereslek - Skarlát betű - jeligés üzenetek

KERESLEK jeligére:
„Hatvanegy éves, 145 centiméter magas, 69 kilogramm súlyú, nyolc általános iskolai osztályt végzett, egyszerű hölgy vagyok. Szeretem a természetet, a kirándulásokat, a rendet és a tisztaságot, szeretek sütni-főzni, házias vagyok. Nézem a tévét és hallgatom a rádiót, kedvelem a magyar nótát és a régi slágereket, a jókedvű embereket, a nevetést. Jász-Nagykun-Szolnok megyében, egy fürdőhelyéről híres településen lakom, kertes családi, gázfűtéses házban, közvetlenül a fürdő mellett. Özvegy vagyok, 2004 óta egyedül élek, van két lányom, öt unokám, ők már élik a saját életüket. Még aktívan dolgozom hat órában, három évem van a nyugdíjig. Autóba korbácskábelt gyártunk, állómunka – a jövedelmem elég kevés, épp csak a létminimum.
Ízületi problémákkal és magas vérnyomással küszködöm, volt egy trombózisom. A magányt nehezen viselem, ezért keresem a párom: egy káros szenvedélyektől mentes, víg kedélyű szakmunkást, egyszerű férfit 65 éves korig. Az sem baj, ha van kocsija, de a lényeg: hűséges legyen, aki megbecsül. Az a fontos, hogy jóban-rosszban kitartsunk egymás mellett. Szimpátia esetén hozzám is költözhet.”


SKARLÁT BETŰ jeligére:
„A Közép-Dunántúlon, Fejér megyében élő, 52 éves, 178 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú, a Halak jegyében született, hagyományos értékrendet követő, káros szenvedélyek nélküli férfi vagyok. Szabadidőmben szeretek kertészkedni, olvasni, zenét hallgatni.
Szeretnék megismerkedni olyan, hozzám hasonló, magányos, egyszerű, káros szenvedélyektől mentes, szintén a Halak jegyében született hölggyel 55 éves korig, aki még akarja és tudja is tisztelni a társát, s akivel életünk hátralévő részében egymás támaszai tudnánk lenni. Jó lenne, ha esetleg még hozzám is tudna költözni. Tiszta szándékú, becsületes, korrekt leveleket várok.”

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek