Keressük a legszebbeket!

Volt egyszer, jó húsz évvel ezelőtt – egészen pontosan az 1996-os esztendőben – egy sikeres játékunk, amelynek során kerestük és meg is találtuk a Szabad Föld legszebb párját. A hónapokon át tartó játékra sokan jelentkeztek: összesen 1461 menyasszony és vőlegény, illetve ifjú házaspár küldte el a fotóját.

Család-otthonSzabad Föld2017. 04. 04. kedd2017. 04. 04.
Keressük a legszebbeket!

A „szakmai zsűri”, vagyis az akkori szerkesztőség minden esetben szótöbbséggel hozta meg a döntését, de természetesen Önök, kedves olvasók is játszhattak: 2217-en küldték el a szavazatukat.

Most, húsz év elteltével arra gondoltunk, hogy megkeresnénk a Szabad Föld legszebb párjai közül azokat, akiket e sorokkal elérünk, illetve azokat, akiknek volna kedvük elmesélni, mi is történt velük az elmúlt két évtizedben. Reméljük, nemcsak érdekesek lesznek ezek a történetek, hanem tanulsággal is szolgálnak.

Várjuk tehát az egykorvolt versenyzőket, különösen a díjazottakat! Az első helyezett Chovan Klárát és Kovács Jánost (akkor Békéscsabán éltek), az ezüstérmes Winkler Juditot és Móricz Gábort (Martonvásár), a harmadik helyezett Gódor Mártát és Dóczi Andrást (Dányban laktak), és a közönségdíjas gyomaendrődi párt: Szántó Katalint és Szántó Zoltánt. De természetesen a többiek jelentkezésének is nagyon fogunk örülni.

Ha írnak, a borítékra írják rá a jeligét:
A Szabad Föld legszebb párja”.
Elektronikus leveleiket pedig a [email protected] e-mail címre juttassák el.

Ezek is érdekelhetnek