Március másodikáig lehet pályázni

ELMAGYARÁZÓ — ÜDÜLÉS. - Nagycsaládosoknak hirdet pályázatot a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretében. Az érintettek január 15-től március 2-ig pályázhatnak.

Család-otthonMunkatársunktól2018. 01. 21. vasárnap2018. 01. 21.
Március másodikáig lehet pályázni

- Azok pályázhatnak, akik betöltötték 18. életévüket, és akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi nettó jövedelem nem haladja meg a 138 ezer forintos minimálbér összegét, valamint három vagy több gyermeket nevel(nek).

- A pályázatokat csak elektronikus úton lehet beküldeni, ehhez regisztrálni kell az erzsebetprogram.hu honlapon.

- A pályázói profil mellé kötelező a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum is, ha ez nincs csatolva, a pályázatot elutasítják, és ugyanez vár a hibásan, hiányosan kitöltött jelentkezésekre is. Hiánypótlásra, javításra nincs lehetőség.

- A pályázatban meg kell nevezni azt a három vagy több gyermeket, akikkel együtt használják fel az üdülési támogatást. A már benyújtott pályázatban megjelölt személyek későbbi módosítására nincs lehetőség.

- Elnyert támogatás esetén hozzájárulást kell fizetni: a pályázó és házas- vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek után 5000 forintot fejenként, a pályázat benyújtásakor a pályázó 3–14 életév közötti gyermek után 2500 forintot, szintén fejenként. A 3 év alatti gyermekekért nem kell hozzájárulási díjat fizetni, de a pályázói profilban kötelező megadni az ő személyes adataikat is.

- Az elnyert üdülési támogatásokat az Erzsébet-program honlapján feltüntetett szálláshelyeken lehet felhasználni, üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap/4 éjszakára vagy 4 nap/3 éjszakára.

- Az utazási költségeket nem fedezi a támogatás. Legkésőbb 2018. december 20-ig fel kell használni a támogatást, különben érvényét veszíti. A befizetett pályázati hozzájárulásokat nem fizetik vissza.

Ezek is érdekelhetnek