Mégsem az aligátorok győztek

Denise és Mike Williams a floridai Tallahassee-ben boldog házasságban éltek – legalábbis mindenki ezt hitte. Kislányuk is született, ám a kezdeti boldogság lassan múlni kezdett.

Család-otthonU. Á.2019. 04. 05. péntek2019. 04. 05.
Mégsem az aligátorok győztek

Mike nagyon szerette a feleségét, de évek elteltével gyanakodni kezdett, és a legjobb barátjának elpanaszolta, hogy Denise teljesen elhidegült tőle

Mivel élete szenvedélye, hobbija a vadászat és horgászat volt, a barátja meggyőzte, hogy kössön életbiztosítást, amit meg is tett. Belátta, hogy hiába tapasztalt vadász, az aligátorok elejtése mégiscsak veszélyes szórakozás. Fél évre rá, hogy megkötötte a biztosítást, megtörtént a baj: Mike nyomtalanul eltűnt. A felesége azonnal jelentette, de a nyomozók egy hónapos keresés után feladták. Mike nem került elő, csak az üres csónakja a Seminole-tavon. Úgy tűnt, ezúttal az aligátorok győztek.

Denise mégsem kaphatta meg a biztosítási összeget, ugyanis Mike-ot eltűntként és nem halottként tartották nyilván. Érdekes módon pár napra rá megtalálták Mike holmijait azon a területen, amit korábban már átvizsgáltak. Ez furcsa volt, ennek ellenére hivatalosan is halottnak nyilvánították, így Denise felvehette a pénzt. A nő ezután Mike barátjával kezdett járni, hosszú évekig boldogan éltek együtt, amikor ez a kapcsolat is véget ért. A szétválást és a vitákat kihasználva a rendőrség igyekezett egymás ellen fordítani őket, hogy kiderüljön, amit mindig is sejtettek, csak nem tudták bizonyítani. Az igazság 18 év után végre napvilágra került. Mike barátja beismerte, hogy ő ölte meg a férfit és mindezt a szeretője tervelte ki. Denise ugyanis nem volt hajlandó elválni, inkább pénzes özvegy akart lenni. A nő még ezután is biztosra vette, hogy sosem kaphatják el, ezért a bíróságon is mindent tagadott. Legnagyobb meglepetésére életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

 

Ezek is érdekelhetnek