Medencés eladó családi házak az ország különböző részein

Hirdetés – Családi ház vásárlása előtt érdemes átgondolni, hogy a kényelmi szintünk lécét milyen magasra is szeretnénk tenni.

Család-otthon2020. 05. 18. hétfő2020. 05. 18.
Medencés eladó családi házak az ország különböző részein

Gyakorlatilag a jakuzzis ingatlantól kezdve a szoláriumoson át, már bármilyen igényt képesek kielégíteni az ingatlanpiacra bekerülő és az ingatlanportálokra felkerülő eladó házak. Most legszívesebben a medencés házak között nézelődünk, hiszen lassan elkezdődik a nyári szezon. Saját kertben napozni, hűsölni a privát medencénk mellett, esetleg összehívni a családot egy kerti bulira, számtalan lehetőséget hordoz magában egy ilyen lakóingatlan. Azonban külön kiemelendő a medence karbantartása, rendkívül sok idő és munkaigényes a tisztítása, esetleg téliesítése, ha magunk szeretnénk vele foglalkozni és nem akarjuk azt egy szakemberre bízni.

Ingatlanportál, aminek kezelési felülete nagyon egyszerűvé teszi a böngészést.

A startlak.hu segítségével családi házra, medencésre és megyékre leszűrve a feltételeinket, országosan közel 300 darab eladó családi ház közül válogathatunk, melyeknek a legtöbbje Zala megyében, Pest illetve Bács-Kiskun valamint Hajdú-Bihar megyében található. De lehetőségünk van részletes keresési feltételek nélkül is böngészni, így a választék jóval szélesebb lesz a maga 38.782 darab eladó ház hirdetésével. Akár kerületekre, vagy városokra is lebontva. Nézzük most a legtöbb eladó házat kínáló megyéket

Pest megye kínálata a legnagyobb

Természetesen a legtöbb találat a fővárosban volt. 35 millió forinttól indulnak az árak, és akár a 637.092.000 forintos vételárat is elérhetik. 100 m2 a legkisebb és 650 m2 a legnagyobb. Akadnak közöttük háromszintes házak, dupla garázsos, riasztóval felszerelt, örök panorámás, kialakított wellness térrel rendelkezőek, okos öntözőrendszerrel, belátás gátló kerítéssel felszereltek, valamint a medencék, melyek a legtöbb helyen fűthetőek is. Ami rettentően jó dolog, ha télen is szeretnénk élvezni a medence adta lehetőségeket, és nem csak szezonálisan kiélvezni annak meglétét.

Medencés házak Zala-megyében

Nyugaton, Zalaegerszegen és Zalacsányban akadtunk a legtöbb keresési feltételeinknek megfelelő házra. Három és négy szobásak, egészen családias 72 négyzetméteres házaktól a 230 négyzetméteres nagy, tágas terekkel megáldott ingatlan is választhatunk. Pár ház a környező tavak közvetlen környezetében helyezkedik el, de találhatunk domboldalit is. A paletta nagyon változatos: infraszaunás, parkosított udvaros, kandallós, amerikai konyhás-nappalis ingatlanokba is beleszerethetünk.

Egyedi stílusú családi házak Bács Kiskun megyében

Budapesttől délre 1 órányi autóútra található Kecskemét. Fekvése, könnyű megközelíthetősége és munkalehetőségei miatt az egyik legélhetőbb városként tartják számon. Meglepően egyedi kivitelezésű ingatlanokat találtunk. Például egy 5200 négyzetméteres tanyasi házra bukkantunk, ahol a két ház együttes alapterülete 190 négyzetméter. Fúrt kút, hatalmas kemence és strandröplabda pálya is színesíti az amúgy is már tökéletesnek mondható medencés tanyát. Továbbá eladásra kínálnak mediterrán hangulatú kertes családi házakat, télikerteset, gardróbszobásat, de akár 300 négyzetméteres, 6 szobásat is megvásárolhatunk.

Hajdú-Bihar megyében is érdemes nézelődni

Debrecenben is találtunk jó néhány feladott hirdetést. A belvárosban és a kertvárosban is lehetőségünk van családi házba és luxuslakásba egyaránt beköltözni. 190 négyzetméter a minimum és 700 négyzetméteres a maximum. Választhatunk megújuló energiafelhasználásút, cserépkályhásat, grillterasszal, borospincével rendelkezőt, de olyat is, amiben kialakított konditerem kapott helyet.

Ezek is érdekelhetnek