Itt a nyár, irány a kert!

Bár még a tavasz első hónapjaiban sem hisszük, hogy lesz még idén napsütés, de végre megérkezett a nyár! Eljött a kerti partik és a békés vasárnapi kávézások ideje a szabadban. Egy hosszú, meghitt beszélgetés a csillagos nyári égbolt alatt pedig sokkal kellemesebb, ha teljes kényelemben tölthetjük. Lássuk, milyen kerti bútorokkal varázsolhatjuk kertünket földi paradicsommá!

Család-otthonPR cikk2022. 05. 12. csütörtök2022. 05. 12.
Itt a nyár, irány a kert!

Ülj ide mellém…

Ha a teraszunk, kertünk méretei megengedik, érdemes beszereznünk egy kanapét, vagy ülőgarnitúrát. Maga a látvány is csalogató, a puha párnákkal, szabad levegőn. Feldobhatjuk egy dohányzóasztallal, így lesz helye a koktéloknak is! Válasszunk a stílusunkhoz illőt: rattan vagy fém, tömör fa vagy műrattan, garantáltan sikert aratunk vele. A hűvösebb estékre jól jön néhány puha pléd, ezeket a tároló részbe rejthetjük, vagy a színesebb darabok a kanapét is díszíthetik.

Mutatós kaspókba ültetett virágok, kerti csobogó is színesítheti birodalmunk. Ne felejtkezzünk meg a szélcsengőkről sem! Lágy dallamuk mindenkit ellazít.

Ha a teraszunk, kertünk méretei megengedik, érdemes beszereznünk egy kanapét, vagy ülőgarnitúrát. Kép forrása: favi.hu

Fokozott kényelem

A hintamozgás megnyugtatja a testet és a lelket. Nem véletlen, hogy a csecsemők is könnyebben nyugszanak meg karban ringatva. Egy fárasztó nap után jólesik megpihenni csicsergő madarak és illatozó virágok között. Vajon mivel lehet még fokozni a kényelmet? A válasz: egy függőfotellel! Természetesen rengeteg stílus közül választhatunk, így csak rajtunk múlik, miben szeretnénk teljesen ellazulni. A FAVI.hu kínálatában mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb függőfotelt, és a hozzá tartozó vázat is. Nem csak gyerekek részére! Nagy előnye, hogy kis helyet foglal, így akár egy nagyvárosi erkélyen is helyet kaphat.

Nem csak gyerekek részére! Kép forrása: favi.hu

 

Csillagfényes éjszakák

Kétség sem fér hozzá, hogy a természetes megvilágítást éjszaka sem lehet felülmúlni, ám ne feledkezzünk meg kertünk díszfényeiről! Elő a lampionokkal, lámpákkal, gyertyákkal! A kerti ösvényeket szegélyező napelemes „szentjánosbogarak” mindenkit elvarázsolnak. Bátran gyújtsunk gyertyákat, mécseseket, néhány mutatós mécsestartóval hangulatos fényeket csalhatunk elő. Nem utolsó sorban kellemetlen támadók, a szúnyogok ellen is védekezhetünk gyertyával, vagy akár szúnyogriasztó fáklyával is.

Ne feledkezzünk meg kertünk díszfényeiről sem! Kép forrása: favi.hu

 

Ezek is érdekelhetnek