Család, ízek, cha-cha-cha

A család, ízek, cha-cha-cha Keleti Andrea első szakácskönyvének címe. Ezzel a népszerű táncos, műsorvezető és nem utolsó sorban családanya régi álma teljesült.

Család-otthonSzabó Enikő2010. 12. 09. csütörtök2010. 12. 09.
Család, ízek, cha-cha-cha

Az örök mosollyal fémjelzett egykori versenytáncos már hosszú ideje dédelgette a saját szakácskönyv álmát:

„A gyerekek érkezésével egyre inkább egyértelművé vált, hogy otthon a konyhakő kell legyen az én táncparkettem, hiszen a kisembereknek tápláló, egészséges és finom ételekre volt és van szükségük. Ahogy teltek a hónapok, úgy szorgoskodtam egyre magabiztosan és szívesebben a tűzhely mellett, a családom arcán pedig egyre elégedettebb mosoly terült el egy-egy közös étkezés után. Ők adtak nekem újabb és újabb löketet, rendkívül kreatív drága férjem ötleteket, s így lett lassan szenvedélyemmé a főzés” – mesélte Andi.

A „Család, ízek, cha-cha-cha” a rafináltan megreformált, a nagyi konyháját idéző ízvilágú, az olaszos vagy thai ízeket is felsorakoztató receptek mellett egyúttal olyan hasznos praktikákat tartalmaz, mint az egészséges konyha nélkülözhetetlen alapanyagai.

Andi szívesen főz a barátoknak is: „Nagy boldogság látni, hogy nekik is sikerül örömet szerezni azokkal az ételekkel, amelyek a mi kedvenceink. Remélem, hogy rajtuk kívül sokaknak adhatom át ugyanezt az örömet e gyönyörű albumon keresztül.”

Ezek is érdekelhetnek