Kézikönyv jelent meg az egészséges női mellről

A kötet célja a mellrák megelőzése: a hatékony segítség és gondolkodásmódunk átalakítása. Hirdetés.

Család-otthonSzabad Föld2020. 01. 23. csütörtök2020. 01. 23.
Kézikönyv jelent meg az egészséges női mellről

Fontos női témát jár körül Dr. Kristi Funk műve, Az egészséges női mell kézikönyve – A mellrák prevenciója és túlélése hasznos gyakorlati tanácsokkal minden nő számára. Tudjuk, hogy a legtöbb nő hallani sem akar a mellrákról, pedig a betegség sajnos már az egészen fiatal, 25 és 59 év közötti nők körében is ölhet.

És azt tudta, hogy a mellrákos esetek 90 százaléka kivédhető lehetne?

A mindennapi döntések segíthetnek elkerülni a betegséget, de az is előfordulhat, hogy mindezekkel egyre közelebb kerülünk a rák megjelenéséhez! Arról, hogy pontosan melyek ezek tényezők, és hogyan kerülhetnénk el őket, rengeteg tévhit kering a nők körében. Hogyan is lehetne kideríteni, hogy mi az igazság? Dr. Kristi Funk műve ezt is segít egyszer és mindenkorra tisztázni.

„Az olyan mindennapi választások, mint az ételek, italok, testmozgás, testsúly, mérgező anyagok és a gondolatok hozzák létre a mellek sejtjeiben lévő környezetet, ami lehet egészséges, de akár rosszindulatú is”- foglalja össze a szerző, aki az Amerikai Egyesült Államok egyik leghíresebb mellrák-specialistája, és aki Angelina Jolie és Sheryl Crow masztektómiáját végezte el.

Ebben a könyvben precízen összefoglalja, pontosan mivel és hogyan javíthatjuk a mellek egészségét, hogyan minimalizálható a rákos megbetegedés kockázata, valamint, hogy milyen orvosi döntések és eljárások segíthetnek a betegség esetében.

A kötet hathatós segítség minden nő számára, legyen szó megelőzésről vagy túlélésről, de szeretteiknek is segítséget nyújhatunk vele, ha ezzel a kihívással találják szembe magukat.

Ezek is érdekelhetnek