Üzenet 9 csillagon át

Üzenetek kilenc csillagon át Olvasóink hónapról hónapra találkozhatnak lapunk hasábjain az asztrológia talán legrégibb válfajával, a 9 csillag ki-asztrológiával.

Családi kör2004. 08. 06. péntek2004. 08. 06.
Üzenet 9 csillagon át

Ahhoz, hogy tudja, mely leírás vonatkozik önre, tudnia kell az úgynevezett elsődleges számát, amit a következő módon határozhat meg: Ebben a rendszerben minden év február 4-én kezdődik. (Éppen ezért, ha ön január 1. és február 3. között született, születési éve az azt megelőző év lesz.) A XX. századi születés esetén mellőzze az első két számjegyet (19), és adja össze az utolsó kettőt addig, amíg összegként egyjegyű számot nem kap. Ha ön férfi, vonja ki ezt a számot 10-ből: az eredmény az ön elsődleges száma lesz. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9. Ez tehát az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3. Ez az ön elsődleges száma. Ha ön nő, vonja ki ezt a számot 10-ből. Ha az eredmény, amit kapott, kisebb, mint 6, úgy azt vonja ki 6-ból, ha nagyobb, mint 6, vonja ki 15-ből. Az így kapott eredmény lesz az ön elsődleges száma. Például: 1955. május 6. A számítás: 5+5=10; 1+0=1; 10-1=9; 15-9=6. Ez az ön elsődleges száma. 1962. február 3. A számítás: 6+1=7; 10-7=3; 6-3=3. Ez az ön elsődleges száma.

{p} Ettől kezdve nincs más tennivalója, csak keresse meg az ön elsődleges számához tartozó leírásokat, tanácsokat, amelyeket legjobb tudásom és tapasztalataim alapján havonta megírok önnek! Remélem, segítségére lehetek abban, hogy még sikeresebb, teljesebb életet élhessen.   9 ház asztrológia augusztus hónapra  Augusztus ennek az évnek a legérdekesebb hónapja, mivel mindenki saját elsődleges számának megfelelő házban tartózkodik. Ebben a hónapban tehát mindenki a saját természetének megfelelő energiákat képes megsokszorozni, éppen ezért most minden elsődleges szám rövid jellemzését adnánk közre.   1. VÍZ A "tervezés" házában áll ebben a hónapban, ami megfelel az ön filozofikus, érzékeny és ösztönös természetének. Jellemzője egyrészről a fiatalosság, a kalandvágy, a kíváncsiság, másrészről a mély gondolkodás és az elmélkedés. Szabadon szárnyaló természetének "mederre" van szüksége, hogy ne okozzon zűrzavart és fegyelmezetlenséget. Néha azonban túlságosan fegyelmezett és merev. Függetlenségre van szüksége. A víz elem a vesékért, a hólyagért és a nemi szervekért felelős. Kerülje étkezéseiben a túl sok alkohol, kávé és cukor fogyasztását.  2. FÖLD A "csírázás" házában állva "nagytakarítson", és szabaduljon meg minden felesleges dologtól, rendíthetetlen és megbízható természete ebben segíteni fogja. Nem elsősorban vezetőnek született, inkább mások szolgálatára hivatott. Türelmes és magabiztos.

{p} Fontos, hogy közösségben éljen, másképpen hamar célját veszti és elkedvetlenedik. Meg kell találnia az egyensúlyt a hivatás és szórakozás, az adás és elfogadás között. A hasnyálmirigyére kell gondot fordítania. Egyen több gabonafélét, gyümölcsöt, és tartózkodjon a szénhidrátok túlzott fogyasztásától.  3. FA A "kihajtás" házában hasznosíthatja azt a hatalmas életerőt és energiát, amivel rendelkezik. Lelkesedése és optimizmusa képes magával ragadni másokat is. Nyitott, becsületes és őszinte, de szókimondása gyakran sodorhatja bajba. Életerős jelleme, túláradó optimizmusa éppen annyira lehet ijesztő másoknak, mint vonzó. Jó humorérzék, ösztönösség és elbűvölő modor jellemzi. A fa energiái a máj és az epehólyag működését uralják. Csökkentse étrendjében a telített állati zsírokat, és növelje a leveles zöldségek, valamint a savanyúságok fogyasztását.  4. FA A "gyors növekedés" házában érvényt szerezhet gyakorlatiasságának és megfontoltságának, de előbújhat érzékenysége is. Egyszer figyelmes és könnyed, máskor csökönyös és kiszámíthatatlan. Érzékeny mások problémái iránt, de hiszékenysége miatt gyakran naivnak tűnik, mindenkiről szavahihetőséget feltételez. Mélyen belefolyik a munkákba és az irányításba. Komoly döntések előtt kérjen tanácsot.

{p} Alkalmazkodó és harmonikus természete van. Önnek is ügyelnie kell a májra és az epehólyagra. Kerülje a jéghideg italok és tejtermékek fogyasztását.  5. FÖLD Az "ingadozás" házában, mint általában mindig, a történések középpontjában találja magát, de képes a dolgokat erősen kézben tartani és uralni a helyzetet. Sokszor szélsőséges és váratlan élethelyzeteket kell megélnie, de rugalmassága hamar átsegíti az akadályokon. Szereti az új kihívásokat, és nem bizonytalan. Az emberek vonzódnak önhöz, mert a tanácsadót és vezetőt látják önben. Vigyáznia kell, hogy ne rugaszkodjon el a valóságtól egyáltalán nem hagyománytisztelő ötleteivel. Nagyon erős szervezetének legtöbbet az idegeskedéssel árthat.  6. FÉM Az "aratás" házában megnyilvánulhat leghatározottabb vonása: természetes vezetői adottsága és tekintélyt parancsoló jelleme. Mozgékony és társasági lény, de tartózkodó. Következetessége megfontolttá, elővigyázatossá, de néha merevvé teheti. Bár önkritikus, de a kritikát nehezen viseli. Nagyon hűséges típus, aki komolyan veszi a családi köteléket. Igazi vezetőként jól tűri a megpróbáltatásokat és keresi a kihívásokat. Mindenben a tökéletességre törekszik. A fém által felügyelt szerv a tüdő. Ne dohányozzon, és sokat tartózkodjon a friss levegőn.  7. FÉM Az "ünneplés" házában előtérbe kerül megnyerő, elbűvölő és érzékeny személyisége.

{p} Megértő és fogékony, jó a humorérzéke és általában optimista. Önnél a vezetői tehetség tanácsadói képességében mutatkozik meg. Jól bánik a szavakkal. Független természete nem tűri a korlátozó kapcsolatokat. Egyszerre könnyed, vidám és nyílt, illetve mélyebb, elmélkedőbb és megfontoltabb természete miatt gyakran ellentmondásos. Fogyasszon több joghurtot, szójaszószt és savanyúságot, de kevesebb süteményt és kekszet!  8. FÖLD A "mozdulatlanság" házában szüksége van rendíthetetlen jellemére és kifogyhatatlan energiatartalékaira. Tapasztalataira támaszkodva halad előre az életben. Ösztönösen tudja, hogy mi helyes és igazságos. Vigyázzon, hogy igazságérzete és becsületessége ne csapjon át önigazolásba. Higgadt és magabiztos személyiségével az élet bármely nehézségén felül tud kerekedni. Zárkózott, és érzelmeit nehezen mutatja ki. Erős szervezete van, de harcolnia kell az elhízás, a letargia és az önkényeztetés ellen. Kerülje a cukrok és szénhidrátok fogyasztását.  9. TŰZ A "hírnév" háza kihangsúlyozza mindazon tulajdonságait, amiket a Nap adományozhat: energikusságát, világosságát, tisztaságát. Nagyon jól kommunikál, és szinte mindig tettre kész. Felvilágosult, szabad nézetei meleg és szenvedélyes természettel párosulnak. Büszke és kritikus, de a szilárd és sikeres felszín érzékeny lelket takar. Okos, színes egyéniség, aki képes nagy lelkierőt adni másoknak is. A tűz ellenőrzi a szív és a vékonybél működését. Kerülje a zsíros ételek, valamint az olyan stimulálószerek túlzott fogyasztását, mint a kávé és a fűszerek. Nagy Teréz okleveles feng shui tanácsadó asztrológus.

Ezek is érdekelhetnek