Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
Már kapható az újságosoknál a Vidék íze, a Szabad Föld színes havi receptújsága. Nem titkolt szándékunk, hogy ízletes, gusztusos ételeinkkel elcsábítsuk - stílusosan: magunkhoz édesgessük - önöket.
Kedves Olvasó, örülnénk, ha a jövőben szerzőtársunk lenne. Küldje be a család kedvenc, jól bevált receptjét! A beérkezett ételleírások között mesterszakácsunk válogat, s a legjobbakat megfőzve-megsütve, lefotózva megjelentetjük a Vidék íze Receptposta rovatában. Természetesen díjazzuk is: minden megjelent receptért 5000 forintot fizetünk.
Az ételek versenyeznek egymással. Szakácsunk minden receptet értékel, az "osztályzatot" is tartalmazza majd (leckekönyv helyett) rovatunk. A fődíj 50 000 forint - ennyi jár A hónap receptje beküldőjének, meg persze a dicsőség.
Ezenkívül a Szabad Föld gasztronómiai rovata is várja receptjeiket, ide is válogatunk. És természetesen itt is honoráljuk ételenként 5000 forinttal.
Írja meg, hogy Ön mennyi idő alatt készíti el az ajánlott ételt, milyen konyhai jártasságot és gyakorlatot igényel, és mennyire munkaigényes. Külön örömünkre szolgálna, ha néhány mondatban leírná az ételhez kapcsolódó kedves emlékét. Várjuk leveleiket!
Csábítás mesterfokon
Patzauer Éva a felső képünkön látható palacsintakölteménnyel nyerte el az októberi Vidék íze olvasói fődíját. Különlegessége a tésztába sült mentalevél és a forró gyümölcsszirup.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu