Időseknek fiatalos színekkel

Családi körD. Tasnádi Marianna2007. 03. 23. péntek2007. 03. 23.
Időseknek fiatalos színekkel

A bejárattól jobbra, a régi kád helyén egy felfalazott ülőkét helyeztem el, a fürdőszoba és a zuhanyozófülke elválasztására pedig egy üveglapot. A nagyméretű zuhanyrózsa mellett kézi zuhanyozót is javasoltam, hogy akár ülő helyzetben is lehessen tisztálkodni. A szokásostól eltérően nem terveztem zuhanytálcát, hogy még ennyit se kelljen ki-be lépni - a lejtésben rakott és csúszásmentes lapok biztosítják a biztonságos fürdőzést, az összefolyó pedig elvezeti a zuhanyozás közben keletkezett vizet.



Az üveglap másik oldalára helyeztem a WC-t és a mosdót, bal oldalon a falra törülközőszárító került. A sarokban egy kis szekrénynek is jutott hely, valamint fogasnak a fürdőlepedő és a fürdőköpeny számára.

Fiatalos színeket választottam, és ezeket variáltam. A fűzöld és kék csempe a mosdónál csíkban indul, és folytatódik a mosdó alatt meg a WC vonalában, "áthalad" az üvegfalon a zuhanyozó részbe. A zuhanyozó praktikus okokból mennyezetig csempézett és kék színű, míg az ülőkét érdesített fűzöld csempéből raktam ki.


Ezek is érdekelhetnek