Szorongásra tiszafát!

Hallottak már arról, hogy milyen csodás energiát meríthetünk a természetből, konkrétan a fákból? L. Motela lengyel természetgyógyász hosszú évtizedek óta vizsgálja, hogy a fákból áramló energia milyen jótékony hatást gyakorol az emberek elméjére és lelki állapotára. Aki nem hisz benne vagy kétkedve fogadja, tegyen egy-két kísérletet a természetben – próba, szerencse!

EgészségünkBalogh Mária2009. 07. 31. péntek2009. 07. 31.

Kép: Túra túrázás kirándulás séta az erdÅ‘ben Visegrád kullancsveszély gyerek szabadidö mozgás egészség 2009.07.12. fotó: Németh András Péter, Fotó: Photographer: Andras Peter Nemet

Szorongásra tiszafát!
Túra túrázás kirándulás séta az erdÅ‘ben Visegrád kullancsveszély gyerek szabadidö mozgás egészség 2009.07.12. fotó: Németh András Péter
Fotó: Photographer: Andras Peter Nemet

A tiszafa átölelése tisztítja a legjobban a lelket, megszabadít a félelmektől, szorongásoktól.

A kőrisfa percekig tartó, szoros ölelésével az akaratunkat acélozhatjuk, hatására céltudatosabbá válhatunk, és könnyebben teremtünk kapcsolatot tudatunk és tudatalattink között.

A vadgesztenyefa ölelése erősíti az önbizalmat, és ha hanyatt fekve, csupasz talpunkkal megérintjük a törzsét, a lelki fájdalmaink enyhülnek.

A bükkfa közelében sétálva, egy-egy termetes példánytól 10-15 méterre eltávolodva is érezhetjük az általános jó és nyugtató hatását. Ha átöleljük, közvetlenebbül áramlik az energia, és javul a koncentrálóképességünk.

A hársfa alatt elszenderedve álmunkban megidéződik a jövőnk, ha pedig átöleljük a törzsét, és csak arra koncentrálunk, ami akkor és ott történik velünk, békés összhang alakul ki a testünk és a lelkünk között.

A fűzfa közelsége a megpróbáltatásokat, a stresszt segít elűzni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek