Horoszkóp

Június 11-től 17-ig

Egyéb2004. 06. 11. péntek2004. 06. 11.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkatársaival és közvetlen környezetével jól megértik egymást, ami segíti feladatai elvégzésében. Néhány elvi kérdésben azért lehetnek véleménykülönbségek, de ön jól kezeli a problémát.
Pénz: Gépkocsijára vagy számítógépére, esetleg egy új telefonra költ. Nem kizárt, hogy közvetlen környezetéből valakinek az ön segítségére lesz szüksége.
Szerelem:  Párkapcsolatában beszéljék meg a problémákat. Az egyedülállóknak felkelti valaki az érdeklődését a munkahelyükön.
Egészség: Ne idegeskedjen!

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Radikális változtatásokon gondolkodik, elsősorban anyagiak miatt. Még nem kell döntenie, van ideje körbejárnia a kérdést.
Pénz: Most ne költsön semmire, tartalékoljon egy kis pénzt a későbbi nagyobb vásárlásokra. A vállalkozók kölcsönnel megoldhatják átmeneti nehézségeiket.
Szerelem: Párjával környezetük átalakítása miatt lehetnek nézeteltérései. Meg van győződve saját igazáról, és úgy tűnik, ettől senki sem térítheti el. A függetlenek még nem találták meg az igazit.
Egészség: Mozogjon többet!

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Sok megbízást kell teljesítenie a héten, és nincs meggyőződve arról, hogy munkáját megfelelően honorálják. Magára alig marad ideje, annyi a teendője.
Pénz: Végre magára és hobbijára, vagy egy utazásra költhet. Anyagi helyzete javulása csak önön múlik.
Szerelem: Párja egyre nehezebben tolerálja, hogy munkája miatt keveset tartózkodik otthon. Tudatosítsa benne, hogy milyen fontos önnek a család. Az egyedülállók szellemi partnerre találhatnak.
Egészség: Lazítson egy kicsit!
{p}
Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: A munkahelyi változások, átszervezések lehet, hogy nem az ön vágyainak megfelelően alakulnak. Felettesei azonban számítanak önre.
Pénz: Munkájából származó bevételeit szinte azonnal ki is adja otthona felújítására. A jövő héten még egy új telefonra vagy egyik háztartási gépe cseréjére is kell költenie.
Szerelem: Egyáltalán nem biztos sem saját, sem párja érzelmeiben. Előbb önmagában próbálja tisztázni a dolgokat. A függetlenek is hasonló problémákkal küzdenek.
Egészség: Mértéktartóan étkezzen!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Ha van rá lehetősége, módosítsa munkaszerződését, mert a jelenlegi nem kedvező az ön számára. Tisztázatlan körülmények nehezítik munkavégzésében.
Pénz: Pénzügyei szerencsésen alakulnak, de azért ne költekezzen. Úgy gondolja, itt az ideje, hogy néhány régen vágyott dolgot megvegyen magának.
Szerelem: Párja tengerparti nyaralásra vágyik, de ez még várat magára egy kicsit. Az egyedülállók érdeklődését felkelti valaki a baráti körből.
Egészség: Allergiás tünetei lehetnek.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Váratlan megbízásoknak kell eleget tennie, de szellemileg és anyagilag is kielégítő munkákat kap. Főnökeivel egyetértenek a feladatok elvégzésével kapcsolatban, de úgy érzi, túl sokat raknak önre.
Pénz: Anyagilag sikeres időszakban van. Otthonára kell most költenie egy keveset.
Szerelem: Párja már a szabadságukat tervezi, de önnek még túl sok a munkája, így csúszik a nyaralás. A függetleneknek is kevés idejük marad a szerelemre a héten.
Egészség: Nem lesznek problémái.
{p}
Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Még mindig sok az elvégzendő feladata, és néhány külfölddel kapcsolatos munkájában nehézségei is támadhatnak. Szakértelme segítségére lesz a jó megoldás megtalálásában.
Pénz: Egy külföldi utazás többe kerül, mint gondolná. Bár sikeres pénzügyekben, kiadásai sem csekélyek.
Szerelem: Párja nagyon vágyik már a környezetváltozásra, ami önnek is jót tenne. Próbáljanak néhány napra megszökni a világtól. Az egyedülállókat elvarázsolhatja egy hasonló partner.
Egészség: Ne izgassa magát feleslegesen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: Adjon kifutási időt ügyeinek; ami ma még nem a legjobb megoldásnak látszik, később szerencsésen alakulhat. Kommunikáljon egyértelműen.
Pénz: Anyagi helyzetében a változásokat a munkájával kapcsolatos dolgok hozzák majd. Reális célokat tűzzön maga elé.
Szerelem: Párja néhány otthon töltött napnak is nagyon örülne, csak végre egy kicsit kettesben lehessen önnel. Az egyedülállók talán túl sokat várnak kapcsolatuktól.
Egészség: Vigyázzon a gyomrára!

Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Vizsgáljon meg minden részletet, mielőtt döntést hozna munkahely-változtatás ügyében. Olyan információkhoz jut a héten, amelyek segíteni fogják döntésében.
Pénz: Lehet, hogy baráti vagy családi segítségre szorul, hogy vágyait megvalósíthassa. Munkájából is számíthat egy kis extra bevételre.
Szerelem: Párjával tengerparti nyaralásuk jól sikerül. Mielőtt elutaznak, ellenőrizzék az úti okmányaikat, hogy minden rendben legyen. A függetlenek még a régi szerelem rabjai.
Egészség: Vigyázzon a napozással!
{p}
Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Rengeteg a munkája, de szívesen és örömmel végzi feladatait. Sikeres, bár néha úgy érezheti, felettesei minden terhet az ön vállára tesznek.
Pénz: Anyagi helyzete munkájának megítélésétől függ. Néhány jól megkötött szerződés vagy különmunka is lendíthet helyzetén.
Szerelem: Ha most tud szabadságra menni párjával, mindkettejüknek sok öröme lesz benne. A függetlenek nem akarják elhinni, hogy kapcsolatuk a végéhez közeledik.
Egészség: Ha teheti, napozzon!

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Segítséget kaphat barátaitól és családjától megnövekedett feladatai elvégzéséhez. Ne legyen türelmetlen, ha elképzelései és vágyai nem rögtön teljesülnek.
Pénz: Kölcsön felvételén gondolkodik, de később megbánná, ha így próbálná megoldani anyagi problémáit. Inkább a barátok vagy a család segítségét vegye igénybe.
Szerelem: Párjával most menjenek nyaralni, ha tehetik, mert szükségük van egy kis kikapcsolódásra. A függetleneket utolérte a szerelem, bár még csak plátói.
Egészség: Ne égjen le a napon!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Talán ideje egy kis szabadságra mennie, mert az otthoni teendői úgyis annyira foglalkoztatják, hogy nem igazán tud a munkájára koncentrálni.
Pénz: Mindenképpen külföldön szeretne nyaralni, és bár nem könnyen, de sikerül a pénzt is előteremteni hozzá. Gyermekének új telefonra lesz szüksége.
Szerelem: Párjával a nyaralás alatt újra megtalálják a harmóniát. Az egyedülállók vigyázzanak, ne keveredjenek titkos viszonyba, mert nehéz szabadulniuk belőle.
Egészség: Lazítson, pihenjen!

Ezek is érdekelhetnek