Horoszkóp július 23-ától 29-éig

Egyéb2004. 07. 23. péntek2004. 07. 23.
Horoszkóp július 23-ától 29-éig

Kos (III. 21-IV. 20.) Munka: Munkájában  nemcsak főnökei, de családja támogatására is számíthat. A jövő héten újabb, érdekes feladatokat kell megoldania. Pénz: Lehetséges, hogy a héten kell befizetnie tervezett utazására, ami kicsit többe kerül, mint számította. Autóját is "meglepheti" valami nagyon fontos kiegészítővel. Szerelem:  Párjával töltsék a hétvégét barátaik vagy rokonaik társaságában, a kikapcsolódás mindkettejükre ráfér. Az egyedülállókra hamarosan ráköszönt a szerelem. Egészség: Fogyasszon kevesebb édességet.

Bika (IV. 21-V. 20.) Munka: Munkájával kapcsolatos anyagi kérdésekben hagyatkozzon a saját megérzéseire, vagy hallgasson párja tanácsaira. A barátok és rokonok nem látják át a helyzetet, így jobb, ha rájuk most nem támaszkodik. Pénz: Ha nincsenek túlzott elvárásai, most elégedett lehet pénzügyeivel. Egy régi kintlévősége is befolyhat a héten. Szerelem: Párjával egyetértenek a családi és pénzügyekben. Egy meghívásnak kell eleget tenniük a hétvégén, ami a vártnál jobban alakul. Egészség: Most ne kezdjen fogyókúrába.

Ikrek (V. 21-VI. 21.) Munka: A héten könnyebben tudja elintézni azokat az ügyeit, ahol szüksége lehet híres kommunikációs képességére. Munkájával kapcsolatos szerződés megfogalmazására vagy aláírására is alkalmas az időpont. Pénz: Felettesei anyagilag is elismerik munkáját. Extra bevételekre is szert tehet különmunkával, különösen, ha az írással kapcsolatos. Szerelem: Párja szívesen töltené a hétvégét otthon, nyaralásuk tervezgetésével. Az egyedülállók úgy érzik, varázslat alatt állnak. Egészség: Problémamentes.

{p} Rák (VI. 22-VII. 22.) Munka: Főnökével beszélje meg munkájával kapcsolatos anyagi igényeit, most nyitott kapukat dönget. A munkahelyi változások ugyan nincsenek ínyére, de főnöke mindenképpen ragaszkodik az ön munkájához. Pénz: A lassú javulást csak a szabadsága alatti váratlan kiadások törik meg. Szerelem: Gyermekével vagy egy családtagjával kapcsolatos problémán szeretne segíteni, de a dolgok alakulása nem öntől függ. Párja ön mellett áll. A függetlenek találkozhatnak egy régi szerelmükkel. Egészség: Legyen mértékletes!

Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.) Munka: A munkájával kapcsolatos "áttörés" még várat magára. Lehet, hogy új alapokra kell helyezni az ügyeket, hogy kimozduljanak a holtpontról. Pénz: Anyagilag nem áll rosszul, bár néhány járandóságát csak késéssel kapja meg. Kényeztesse magát egy kicsit, költsön többet magára. Szerelem: Párja mindent megtesz anyagi helyzetük javítására, még különmunkát is vállal. A jó barátok társaságában töltött hétvége feltölti energiával. Az egyedülállók még keresgélnek. Egészség: Energikus és tettre kész.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.) Munka: Váratlan, új feladatokat kaphat a jövő héten, de nem sürgős munkák, így lesz ideje alaposan utánanézni a dolgoknak. Pénz: Nem igazán szeretne most költeni, hiszen a nyaralás egy kicsit megviselte a pénztárcáját, de otthonában vagy autójával kapcsolatban mégis lesznek kiadásai. Szerelem: Párjával nem mindenben egyezik elképzelésük a gyereknevelést és otthonukat illetően. A függetlenek lehet, hogy összeköltözésen törik a fejüket, de még bizonytalanok. Egészség: Allergiás tüneteit kezeltesse.

{p} Mérleg (IX. 23-X. 22.) Munka: Felettesei bíznak önben, de nem minden ötletét támogatják. Győzze meg őket, hogy később anyagilag is megéri a cégnek egy-két újítás bevezetése. Pénz: Anyagi helyzete jó, de lehet, hogy egy családtagjának vagy munkatársának az ön hathatós segítségére lesz szüksége. Szerelem: A nyaralás, ami az elképzeléseik szerint alakult, újra megteremti önök között a harmóniát. Az egyedülállók nem biztosak abban, hogy ez a kapcsolat minden téren kielégíti őket. Egészség: Ne idegeskedjen feleslegesen!

Skorpió (X. 23-XI. 21.) Munka: Munkájában olyan sikeres, hogy akár előléptetésre is számíthat, vagy sokkal felelősségteljesebb beosztást kaphat. Mindez csak fokozza munkakedvét. Pénz: A munkahelyi sikerek anyagi előrelépést is hoznak, bár még nem tisztázott, hogy milyen formában. Mondja el elképzeléseit támogatóinak. Szerelem: Párja is szeretné, ha nemcsak több erkölcsi elismerést kapna munkájáért. Nagyon büszke az ön sikereire. A függetlenek most inkább karrierjükre összpontosítanak. Egészség: Energikus a héten.

Nyilas (XI. 22-XII. 20.) Munka: Mindenképpen szeretne változásokat a munkájában, de még nem találta meg a megfelelő megoldásokat. Örömmel töltené el, ha merőben új feladatokat kapna. Ez lehet egy új munkahely is. Pénz: Kölcsönt most ne vegyen fel, lesz rá lehetősége, hogy adósságait másképpen rendezze. Ötletei nem hagyják cserben. Szerelem: Párkapcsolata a megszokott mederben folyik. A függetlenek egy partin vagy rendezvényen találkozhatnak egy érdekes, nem mindennapi partnerrel. Egészség: Vigyázzon a veséjére.

{p} Bak (XII. 21-I. 19) Munka: Bár elképzeléseinek megfelelő munkát végez, lehet, hogy túl sokat vállalt magára, és energiatartalékai is fogyóban vannak. Felelősségérzete azonban nem engedi, hogy félvállról kezelje feladatait. Pénz: Bevételei lehetővé teszik, hogy akár külföldön is tölthesse szabadságát. Szerelem: Ha igazán szeretne párja kedvében járni, a hétvégén utazzanak el, vagy töltsék baráti társaságban az időt. Az egyedülállók teljesen elmerültek a szerelemben. Egészség: Étkezéseiben legyen visszafogottabb.

Vízöntő (I. 20-II. 18.) Munka: A kitűzött célok megvalósításában látványosan halad előre, amit kemény munkájának is köszönhet. Munkájában számíthat környezete támogatására, segítségére. Pénz: Munkájából származó bevételei szaporodnak, így adósságait is könnyebben törleszti. Anyagi helyzetét még mindig bizonytalanak érzi. Szerelem: Párja elérkezettnek látja az időt szabadságuk eltöltésére. Ne ellenkezzen, önre is ráfér a pihenés. A függetlenek nem biztos, hogy vágyaik partnerére akadtak. Egészség: Problémamentes.

Halak (II. 19-III. 20.) Munka: Munkájában gyorsan halad, amit közvetlen környezete támogatásának is köszönhet. A jövő héten újabb, váratlan feladatokat kap. Pénz: Egy rövid utazásra boldogan költene. Lehet, hogy egy olyan tanfolyamra, vagy előadás-sorozatra fizet be, ami szellemi horizontját tágítja. Szerelem: Ugyan sok a ház körüli tennivalójuk is, mégis szakítsanak időt egy kis kikapcsolódásra. Az egyedülállók úgy érzik, megtalálták párjukat, bár nem merik elhinni, hogy ilyen szerencsések. Egészség: Vigyázzon a napozással!