Vágyastársak

Négy történet - egy ágyban. A Spanyolországban kasszasikert aratott romantikus zenés komédia története két szerelmespár, négy barát magánélete köré csoportosul, melyben a féltékenység, a hazugság és a megcsalás döntő szerephez jut.

Egyéb2004. 10. 29. péntek2004. 10. 29.
Vágyastársak
Sonia és Javier évek óta együtt élnek, látszólag tökéletes harmóniában. Paula és Pedro többévnyi együtt járás után épp összeköltözés előtt áll. Igen ám, de ez nem is olyan egyszerű! Az utolsó pillanatban Paula dobja Pedrót, és bejelenti, hogy valaki másba szerelmes. A titokzatos versenytárs felkutatásáért Pedro mindent elkövet. Magándetektívet fogad, sőt legjobb barátja, Javier segítségét kéri. Az igazságot azonban legmerészebb álmaiban sem feltételezné: az új szerető nem más, mint Javier...
A komédiára specializálódott rendező, Emilio Martínez Lázaro, a lehető legjobban domborítja ki a kényes témában rejlő komikus lehetőségeket. A film az életszerű pillanatok és szituációk alapján bárhol játszódhatna, a cselekmény bárkivel megtörténhetne, így mindenki magáénak érzi a sztorit.

Ezek is érdekelhetnek