Hogyan szabadulj meg...?

Ma már otthon a karosszékben ülve választ kaphatunk arra (több millió embertársunkhoz hasonlóan) a világhálón át, hogy a csillagok állása szerint barátunk/barátnőnk illik-e hozzánk. Mi most hóbortos horoszkópunkkal abban sietünk olvasóink segítségére, hogyan szakítsunk.

EgyébUjlaki Ágnes2004. 11. 19. péntek2004. 11. 19.
Hogyan szabadulj meg...?


A Kostól:
Néha akarj mást, mint ő, utasítsd vissza egyszer a közeledését, ne legyen kedved bármikor beszélgetni. Mondj ellent gyakran és merülj el a napi rutinban. Garantáltan lelép!
A Bikától:
Nem lesz könnyű dolgod, tízszer is gondold meg, nem lenne-e érdemes inkább kibékülni. De ha mégis elszánod magad: hanyagold el az ágyban, gúnyold ki családszeretetét, kezdj el pazarolni, biztasd fogyókúrára.
Az Ikrektől:
Ha jelleméhez híven nem távozik magától, akkor sem kell sokat tenned. Csak légy józan, földön járó, próbáld megosztani vele gondjaidat, terhelj rá némi felelősséget. Esetleg emlegess házasságot. Máris menekül!
A Ráktól:
Állandóan kritizáld, tedd nevetségessé mások előtt. Ne figyelj oda, amikor magáról mesél, bíráld a mamáját, szóld le a gyerekét, fitymáld le az otthonát.
Az Oroszlántól:
Bíráld minden területen, különösen szerelmi teljesítményét. Korlátozd szabadságát, állandóan vele akarj lenni, ne hagyd magára egy percre sem. Feledkezz el a születésnapjáról, amikor vele vagy, takarékoskodj.
A Szűztől:
Balszerencsédre elég megbocsátó, de azért ne add fel: légy slampos, rendetlen és herdáld a pénzt! Keresztezd anyagi érdekeit, akadályozd karrierjében, de vigyázz, nehogy ráfázz, mert sokkal okosabb, mint te!
A Mérlegtől:
Vegyél neki olcsó ajándékot, kínai boltból vagy turkálóból. Romantikus vacsorára egy gyorskajáldába invitáld. Kiállítás, színház és koncert helyett javasolj diszkót, vagy hozz közönségjegyet a Mónika kibeszélőshow-ra!
A Skorpiótól:
Kedvesen füllentgess, feledkezz meg megbeszélt időpontokról. Legyél mindig laza. Beszéld agyon, de óvakodj az őszinteségtől!
A Nyilastól:
Vele csak a legritkább esetben kell szakítani, nyugi, úgyis ő hagy faképnél. De ha mégsem, nem kell nagyon erőlködnöd. Csak szólj bele a szakmai dolgaiba, bíráld bátran.
A Baktól:
Ővele szakítani igazi kihívás, mert oly könnyen megbocsát! Egyszerűen állj elé, és mondd a képébe, hogy vége.
A Vízöntőtől:
Próbáld birtokolni, rendezz cirkuszokat. Káromkodj sokat a társaságában és beszélj vele keményen. Nevesd ki szabadságvágyát, és közöld vele, hogy örökre magadénak akarod.
A Halaktól:
Akaszd horogra, érezze, hogy megfogtad! Semmi fontos dologban ne érts vele egyet. Gúnyold ki komoly gondolkodását, sértegesd.

Ezek is érdekelhetnek