Horoszkóp

November 12-től 18-ig

Egyéb2004. 11. 12. péntek2004. 11. 12.
Horoszkóp


Kos (III. 21-IV. 20.)
Munka: Munkáját továbbra is elismerés kíséri, sőt támogatói is nagyon elégedettek az eredményekkel. Ennek ellenére úgy érezheti, hogy néhány ügyében végleges elhatározásokra kell jutnia. Egy tengerentúli utazás lehetősége is körvonalazódik a héten.
Pénz: Anyagi helyzete várakozásainak megfelelően alakul.
Szerelem: Párját is "feldobja" az utazás lehetősége, és szívesen tervezget. Az egyedülállóktól nagyobb elkötelezettséget vár el partnerük, önök viszont szabadságra vágynak.
Egészség: Jól érzi magát.

Bika (IV. 21-V. 20.)
Munka: Munka, munka és még mindig csak munka. Feletteseitől szabad kezet kap ügyei intézésében és ez serkentőleg hat munkavégzésére is. Szerencsés időszaka van, használja ki!
Pénz: Munkájával kapcsolatos befektetései szerencsésen alakulnak. Háztartásában lehetnek extrakiadásai.
Szerelem: A hétvégén váratlan baráti meghívásnak kell eleget tenniük, aminek párja nagyon örül. Az egyedülállóknak valaki, akit a munkájuk révén ismernek meg, felkeltheti az érdeklődésüket.
Egészség: Érzelmileg hullámzó.

Ikrek (V. 21-VI. 21.)
Munka: Felettesei bíznak az ön szakmai rátermettségében és támogatják új ötletei megvalósításában is. A héten már a megvalósítás szakaszába lépnek az ügyek, emiatt persze megnövekednek feladatai, de nagyon energikusan veti bele magát a munkába.
Pénz: Váratlan bevételre számíthat főnökei jóvoltából. Anyagilag még nem elégedett.
Szerelem: Párja érzelmi támogatása mindenképpen a segítségére van sikerei elérésében. Kapcsolatukban újraéledhet a szerelem.
Egészség: Kisebb balesetek érhetik, ha szertelen.

Rák (VI. 22-VII. 22.)
Munka: Munkahelyén az átszervezések elhúzódnak, és ezzel kapcsolatban is számos pletyka kel életre. Ön szerint teljes a zűrzavar, ezért úgy gondolja, legjobb, ha teszi a dolgát, ahogyan eddig, és kivárja az események alakulását.
Pénz: Gyermekére vagy valamely kedvtelésére örömmel költ a héten.
Szerelem: A párjával tervezett hétvégi programok igazán jól sikerülnek, és teljes kikapcsolódást adnak. Az egyedülállók még reménykednek kapcsolatuk újraélesztésében.
Egészség: Próbáljon mértéket tartani!
{p}
Oroszlán (VII. 23-VIII. 22.)
Munka: Tudja, hogy addig még sokat kell küszködnie, amíg szakmai elvárásai szerint tudja alakítani munkahelyi csapatát. Otthoni ügyei is nagyon lefoglalják mostanában, de már a vége felé járnak teendői.
Pénz: Hobbijára vagy egy rövid kiruccanásra költhet a héten. Néhány apróságot is vásárolhat otthonába.
Szerelem: Párja örül, hogy lassan ugyan, de rendeződnek az otthoni ügyek mindkettejük megelégedésére. A függetlenek egyre jobban szükségét érzik egy társnak.
Egészség: Pihenjen többet!

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)
Munka: Olyan munkákat végezhet, amilyenekre mindig is vágyott. Ha segítségre van szüksége, bátran támaszkodjon közvetlen környezetére. A többletmunkákat is megfelelő anyagi elismerésben részesítik.
Pénz: Kifejezetten szerencsés anyagi ügyekben. Munkájából is nagyobb bevételre tehet szert, mint várta.
Szerelem: Párja nemcsak ragaszkodik önhöz, de munkájában is a segítségére van. A függetlenekről, ha titkos kapcsolatuk van, most pletykálhatnak.
Egészség: Energikus, de ne hirtelenkedjen!

Mérleg (IX. 23-X. 22.)
Munka: Munka nélkül most nem is tudná elképzelni életét. Nemcsak munkáját végzi örömmel, de a munkatársakkal is ragyogó a kapcsolata. Ha most kezd nyelvtanulásba vagy továbbképzésbe, sok hasznát veszi majd munkájában.
Pénz: Váratlanul több pénzhez juthat, nemcsak munkájából, hanem esetleges külföldi vonatkozású ügyleteiből is.
Szerelem: Párkapcsolatában minden rendben, és a hétvégét szórakozással tölthetik. Az egyedülállók szerencsésnek érzik magukat a szerelemben.
Egészség: Igazán elemében érzi magát.

Skorpió (X. 23-XI. 21.)
Munka: A héten újult erővel vág neki teendőinek. A váratlan nehézségeken szakmai tapasztalata gyorsan átsegíti. Hirtelen jött ötletek, megoldási lehetőségek pozitívan befolyásolják munkája eredményességét.
Pénz: Anyagi helyzete a vágyainak megfelelően kezd alakulni, de még mindig hajlamos többet költeni, mint tehetné.
Szerelem: Párja feltétel nélküli szeretetére nagy szüksége van, mert biztos hátteret ad önnek. A függetlenek egy különleges személyről álmodoznak, aki társuk lehetne.
Egészség: Energikus.
{p}
Nyilas (XI. 22-XII. 20.)
Munka: Vágyai teljesültek, amikor elvállalta ezt az új munkát vagy feladatkört. Közvetlen környezetében nemcsak kellemes munkatársakra, de új barátokra is talált.
Pénz: Lehet, hogy egy olyan tanfolyamra iratkozik be, amely új szellemi távlatokat nyit meg ön előtt. Persze ennek anyagi vonzatai is vannak.
Szerelem: Párja minden vágyát igyekszik teljesíteni, és próbálja önt segíteni az otthoni munkákban is. A függetlenek életében váratlanul feltűnhet egy régi kapcsolat.
Egészség: Jól érzi magát.

Bak (XII. 21-I. 19.)
Munka: Rengeteg a munkája, de olyan feladatokat kapott, amire vágyott. Felettesei ismerik kötelességtudatát és munkabíró képességét, ezért egyre több ügyet bíznak önre. Lehet, hogy egy-két munkatársától meg kell válnia.
Pénz: A kemény munkának meg lesz az anyagi elismerése is.
Szerelem: Párja, bár tudja, hogy önnek milyen fontos a munkája, szeretné, ha több időt szánna rá. Az egyedülállókat megkörnyékezi valaki a közvetlen környezetükből.
Egészség: Legyen óvatos, most könnyen megsérülhet.

Vízöntő (I. 20-II. 18.)
Munka: Még mindig keményen és kötelességtudóan dolgozik feladatain, s egyre nagyobb népszerűségre és sikerre tesz szert hivatásában. A kezdeti bizonytalanság lassan a múlté.
Pénz: Valamely szellemi termékéből - ez lehet oktatás is - több bevételre számíthat, mint eddig. Lehetősége lesz egy régi vágyát megvalósítani.
Szerelem: Párja nemcsak a munkájában, de az otthoni teendőkben is osztozik önnel. A függetlenek baráti kapcsolatai átalakulóban vannak.
Egészség: Fogyasszon elegendő folyadékot!

Halak (II. 19-III. 20.)
Munka: Munkájában új szellemi kihívásokat keres. Lehet, hogy megérett önben az elhatározás szakmai továbbképzésével kapcsolatban. Kedvező időszaka van egy régi elképzelésének valóra váltásához.
Pénz: Anyagi helyzete javítására váratlan ötletei lesznek.
Szerelem: Párja támogatja az ön szakmai továbbképzését. Egy régen tervezett utazás lehetősége újra felmerülhet. Az egyedülállók nem biztosak sem önmagukban, sem partnerükben.
Egészség: Kerülje a szélsőségeket, és nem lesznek problémái.

Ezek is érdekelhetnek