A férfiak egészségkönyve

Egyéb2007. 05. 25. péntek2007. 05. 25.
A férfiak egészségkönyve

Bármilyen korú és helyzetű férfi számára tanulságos, komoly, de olvasmányosan megírt könyv. Ott a helye minden férfi könyvespolcán. Ez a nélkülözhetetlen útmutató a boldog, egészséges életstílus fenntartását segítő, inspiráló ötletek és példák mellett az egészségügyi problémákkal kapcsolatos, megnyugtató tanácsokat is ad a férfiaknak és az őket szerető nőknek.

A könyv két fő részre oszlik:
1. AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD KALAUZA
o az egészséges életmód összetevőire összpontosít, az életminőség javításának módszereit tekinti át, az étrendtől és a testmozgástól egészen a kapcsolatokig és a nemi életig;
o rengeteg tanácsot, tippet tartalmaz, amelyeket megszívlelve minden férfi jobban érezheti magát kívül-belül;
o válaszokat ad az égetően fontos kérdésekre, akár az étrenddel, akár a szerelmi élettel kapcsolatosak.
2. A FÉRFIAK EGÉSZSÉGÜGYI GONDJAI
o a férfiak gyakori egészségügyi problémáira összpontosít, tárgyalja a különböző tüneteket és a panaszok lehetséges kiváltó okait, és javaslatokat is tesz megelőzésükre;
o a megelőző jellegű egészségügyi lépések előnyeit elemzi, és tanácsot ad arra vonatkozóan is, hogy mikor kell szakszerű orvosi ellátást kérni;
o egyszerű módszereket ajánl a mindennapos problémák orvoslására, és a férfiakat megtámadó főbb betegségekkel, a szívinfarktussal, a rákkal és a prosztatagondokkal kapcsolatban is empatikus és gyakorlatias tanácsokkal szolgál.

A józan, világos magyarázattal ellátott, a szakértő tanácsokkal összhangban lévő, felhasználóbarát táblázatok, diagramok, gyakorlatias tippek, fontos szempontokat adó listák, színes illusztrációk, fényképek minden férfi alapvető olvasmányává teszik a könyvet.
A férfiak egészségkönyvének megírásában olyan szakemberek működtek közre, akik hosszú évek tapasztalatai birtokában az itt tárgyalt témák legkiválóbb szakértői, és követhető áttekintést, s egyúttal hiteles tanácsot tudnak adni az érdeklődő olvasónak.

Geopen Könyvkiadó, 279 oldal

Internetes ár: 5592 Ft

Amennyiben ismertetőnk felkeltette az Ön érdeklődését, s szeretné a könyvet megvásárolni, a www.geopen.hu honlapon, az interneten keresztül vásárolhatja meg a Geopen Könyvkiadótól.

Ezek is érdekelhetnek