Új frizura: csodákra képes! (2.)

Sorozatunkban hétről-hétre bemutatunk egy-egy vállalkozó kedvű nőt, aki magát a mesterfodrászunkra bízva, megújult külsővel léphetett ki az utcára.

ÉletstílusSzabad Föld Online2009. 07. 13. hétfő2009. 07. 13.
Új frizura: csodákra képes! (2.)

Előtte
Fénytelen, szálkás
És unalmas: Vera már nem lelte örömét a hajában, nem érezte magát jól vele. Mert az igazán tisztességesen vágott, ám már lenőtt hajból egyaránt hiányzott a lendület és a divatos sikk! Vera kívánsága: „Olyan frizurára vágyom, amivel egyszerűen lecserélhető a mostani és amitől végre dúsabbnak tűnik a hajam!”

Utána
Forgószél hatás
Szépen érvényesülnek a lépcsők, ha hátulról előre fújják szinte teljesen szárazra a hajukat. A tincsek végei is lendületesen kunkorodnak befelé,
ha a hajukat fürtönként húzzák át körkefén vagy vázas kefén. Befejezésül simítsák át a hajukat némi zselévaksszal és a tincsek végeit csipkedjék az arcukba

Dús frizura
A lépcsők, a platinaszőke tincsek és a tépett frufru rögtön többet hoznak ki a hajból. A dúsítóhabbal, valamint körkefével történő formázás pedig csak tovább erősíti ezt a hatást!

Ragyogó stílusban
A szőke tincsek különösen szépen és intenzíven világítanak, ha a hajat szárításkor először körkefén, majd utána hajegyenesítő sütővason húzzák át. Végezetül dolgozzanak el benne pár csepp hajvégápolót és némi csillámlakkal tegyék a frizurát előkelően trendivé.

Kattintson bármelyik képre és megnyílik a képgalériánk!

Forrás: Extra Frizura

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek