Értéknövelés napelemes rendszerrel

Hirdetés – Nem csupán a költséghatékonyság és a környezet védelme szól a napelemes rendszerek telepítése mellett. A megtérülő beruházás növeli a vállalkozások értékét, ezért azoknak a vállalatoknak, amelyek folyamatosan fejlődni szeretnének és a teljes vagy részleges önfogyasztás kiváltását tűzték ki célnak, érdemes megfontolniuk az energetikai fejlesztést. A fenntarthatóság napjainkban az ügyfelek számára is egyre fontosabb, amikor saját partnereiket, beszállítóikat kiválasztják.

EnergiaPR cikk2021. 06. 01. kedd2021. 06. 01.
Értéknövelés napelemes rendszerrel

Számos hazai vállalkozás ismerte fel már a napelemes rendszerek előnyeit, az országban bármerre járunk, egyre több ipari csarnokon vagy gyártetőn láthatjuk a jellegzetes paneleket. A vállalatok energiafogyasztása általában előre kalkulálható, így a költséghatékony működés biztosításához a napelemes rendszer jó választás lehet.

E.ON által telepített napelemrendszer

Amikor a nap energiáját hasznosítjuk villamosenergia-termelésre, nem szabadul fel káros anyag, így nem szennyezzük a légkört. A modern technológiának köszönhetően pedig nem csupán napsütésben, hanem részlegesen napos vagy felhős időben is energiát termelnek, így a napelemek hosszútávú befektetést jelenthetnek a vállalkozások számára.

Hova telepítsünk napelemes rendszert?

Felszereléshez nem szükséges nagy szerkezeti átalakítás, a napelemek egyik nagy előnye, hogy több erre alkalmas felületen elhelyezhetőek. Az egyéni igények változatosak lehetnek, ugyanakkor az E.ON hazánkban már több mint 10 000 vállalati és lakossági ügyfél számára biztosított egyedi, környezetbarát termelést. A széleskörű tapasztalata által, legyen az egy kisebb melléképület vagy szántóföld, az E.ON az optimális megoldásra törekszik.

Irodaházak, csarnokok, üzemek tetejére, de még üresen álló földterületekre (kivéve a termőföldeket) is könnyen telepíthetőek a rendszerek. Érdemes már a tervezés első szakaszában az E.ON munkatársait bevonni, hiszen a napelemek száma és elhelyezése pontos kalkulációt igényel, a bekötés és az optimális működés eléréséhez fontos a szakértelem.

Az E.ON a folyamat minden részében az ügyfelek mellett áll, a tervezéstől a kivitelezésig, szakemberei végzik az engedélyeztetést is, így kulcsrakész megoldásokkal szolgálnak minden megrendelés esetén. Ezzel időt és pénzt takaríthatunk meg. Az E.ON Solar a felszerelt napelempanelekre 12 év gyártói és 25 év teljesítménygaranciát nyújt, továbbá lehetőség van 20 évre kiterjesztett termékgaranciát is igényelni.

E.ON által telepített napelemrendszer

Nagyobb rendszerben gondolkozik?

Nagyteljesítményű naperőművi rendszerek tervezése és kivitelezése komoly szakértelmet kíván. Az E.ON saját szakértői gárdájával és minőségi eszközök használatával áll ügyfelei rendelkezésére annak érdekében, hogy az üzemeltetési- és életciklus alatt optimális megtérülés valósulhasson meg. A napelemes kiserőművel megtermelt energia által az ügyfél teljes vagy részleges zöldenergia-felhasználóvá válhat. Elősegítheti célkitűzései elérését a fenntartható fejlődés és CO2-kibocsátás csökkentésével.

A felhasználási célok egyeztetése és a helyszíni adottságok felmérése után személyre, azaz vállalkozásra szabott ajánlatot és tervet készítenek az energiacég szakemberei.

E.ON által telepített napelemrendszer

Miért az E.ON Solar?

Az E.ON stabil, nemzetközi háttere biztosítja, hogy az ügyfelek hosszú távon, a jövőben is számíthassanak az energiacégre. Több mint 10 ezer partner választása igazolja, hogy az E.ON telepítette napelemes rendszerek az energiacég megbízhatóságával kombinálva ideális azok számára, akik zöld forrásból származó energiát szeretnének használni.

Felkeltettük érdeklődését? Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Ezek is érdekelhetnek