Elpattant egy húr...

...bennem a minap este, az újabb Megasztár selejtezőjét nézve! Én még ennyi, az egészséges önértékeléstől és énekestehetségtől genetikailag megfosztott egyént nem láttam egy rakáson.

FiatalokSzijjártó Gabriella2004. 11. 05. péntek2004. 11. 05.
Elpattant egy húr...


Némelyik jelentkezőt szívesebben látnám egy posztmodern horrorfilmben, mint a világot jelentő deszkákon. Legtöbbjük hézagos angoltudására bátran nyelviskolát alapíthatnánk, néhányukat pedig az énektanárok szakszervezete akár saját élőhalottjának tekinthetné. A Zalatnay-életmű megihlette lányokat egészen biztosan idejekorán beoltották éneklés és előadó-művészet ellen.
A második-harmadik sorban elakadó nyökögők produkciójánál jobban élvezem az idegileg fokozatosan leépülő zsűri spontán kitöréseit. Presser kétségbeesve húzza fejére kapucniját, mikor saját dalának torzszülött változatát hallja. Egek ura, én ilyeneket írok?! A mélypontot a húszéves kézbesítőfiú antidala jelentette, amit szó szerint leállítani sem lehetett. "A könny nem segít... hát ne sírj!" Igazat adok Settenkedőnek: ez a Halálos fegyver 8., csak átdobod az ellenséghez és kész!
Illene szólnom a tehetséges, üdítő kivételekről, de - isten bocsássa meg - a végletesen rosszak égtek belém. Például az egyszemélyes rockzenekart alakító pasas a varázskönyvével "Ilyen az élet... minden kornak megvan a maga szépsége!" Ő dobhártyaszaggatóan vonyít, engem meg a sírás és röhögés környékez. Kevés az élet, testvér!

Ezek is érdekelhetnek