Rémrendesek

Két lány és két fiú, olyanok, mint hajdanán az ABBA volt. Már négy éve vannak együtt, és valami jól hangzó, megdöbbentő, de magyar nevet szerettek volna választani. Menedzserük javasolta a Rémrendesek nevet, miután Stefanidu Janulától vettek énekórákat.

FiatalokPethes József2005. 01. 14. péntek2005. 01. 14.
Rémrendesek
Egyre több helyen szerepelnek. Felléptek már különböző televíziókban és rádiókban, országos rendezvényekre is hívják őket. Sikerüket annak köszönhetik, hogy szépen énekelnek, hiszen a vokális popzene nem ment ki a divatból. Az olyan fülbemászó slágerekre, mint amilyenjei például az ABBA-nak, a Boney M.-nek, a Neoton Famíliának vagy Varga Miklósnak voltak és vannak, ma is hatalmas az igény. Nemcsak a középkorúak és az idősebbek szeretik ezt a zenét, hanem a fiatalok is, mondja Trombitás Károly, az együttes frontembere, aki énekel, dobol és gitározik is. Barátjával, Pap Géza billentyűssel közösen szerzik a dalokat. A szövegeket Újvári Mónika írja, néha besegít neki Gedő Mária. Egyébként mind a négyen játszottak már más zenekarokban vagy énekeltek énekkarokban.
A kis csapat, tudván, hogy nem egyszerű ma az országban népszerűnek lenni, mindent megtesz annak érdekében, hogy legalább az ismertség szintjére eljusson. A több televíziós szereplés meghozhatná számukra a népszerűséget, de ez egyelőre vágyálom. Szívügyük a zenélés, az éneklés, a mindennapi munka mellett próbálnak helytállni a könnyűzene világában. Dalaik többsége saját szerzemény, de feldolgoznak közismert slágereket is. És ha minden igaz, tavasszal megjelenik első nagylemezük.

Ezek is érdekelhetnek