Sporthírek

Fiatalok2005. 02. 18. péntek2005. 02. 18.
Sporthírek

Helyt álltak a hokisok
Nem vallott szégyent a magyar jégkorong-válogatott az igazán nívós budapesti tornán, bár a nagy bravúr nem sikerült. Nyitányként a kanadaiak ellen még egy jókora vereségbe (0-7) szaladt bele az együttes, másnap viszont vezetett a legjobbnak tartott és végül tornagyőztes szlovák gárda ellen, 4-2-re végül mégis a szomszédok diadalmaskodtak. A bronzmeccsen még nagyobb esélyünk volt a sikerre, ám hiába vezetett többször is a magyar legénység, Németország végül 4-3-ra nyert.
Három meccs, három vereség - mi ebben a pozitívum?
Csak egy-egy mondat az ellenfelek szövetségi kapitányaitól. "Az első harmadban a magyarok megleptek bennünket, és bár utána simán nyertünk, óriási meglepetéseket okozhat majd az önök csapata" - mondta a kanadai Marc Habscheid. "Gratulálok a kollégámnak, fantasztikusan védekezett az együttese: megizzadtunk rendesen" - dicsérte a mieinket a szlovák Frantisek Hossa. "Egységes, jó csapat a magyar, amely nagyon szép jövő előtt áll" - hízelgett végül Greg Poss, a német főnök.

Ismét győzelem
Ungvári Miklós, a magyar cselgáncs sport reménysége az athéni olimpián nem alkotott maradandót. A Budapesten rendezett Hungária kupát viszont immár másodízben megnyerte. Mint elmondta, ismét képes volt felszabadultan, örömmel dzsúdózni.

Ezek is érdekelhetnek