Még benyújtható támogatási igény

Még négy napig, március 31-ig adható be a védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták megőrzése jogcímben az első éves kifizetési kérelem – áll a Magyar Agrárkamara közleményében.

GazdanetO. Horváth György2011. 03. 27. vasárnap2011. 03. 27.

Kép: Mangalica disznó malac Kunpuszta - Rendek László Ökotanyája ökogazdálkodás Tanyatúra - A Gödöllöi Agrártudományi Egyetem hallgatói Dulai Sándorral meglátogatják a tanyákat és megfigyelik a vidéki életet, falu, jószág, állat 2009.05.08. fotó: Németh András Péter

Még benyújtható támogatási igény
Mangalica disznó malac Kunpuszta - Rendek László Ökotanyája ökogazdálkodás Tanyatúra - A Gödöllöi Agrártudományi Egyetem hallgatói Dulai Sándorral meglátogatják a tanyákat és megfigyelik a vidéki életet, falu, jószág, állat 2009.05.08. fotó: Németh András Péter

A védett őshonos és a veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának tenyésztésben történő megőrzésére nyújtandó támogatás kifizetésének igénylésére 2011. március 31-ig van lehetősége azoknak az ügyfeleknek, akik rendelkeznek az MVH által kibocsátott – támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó – határozattal. A megszemélyesített kifizetési kérelem benyújtásának helye a 11/2011 (II.1.) MVH közlemény alapján a lakóhely/székhely szerint illetékes MVH megyei kirendeltség. Az igénylést postai úton kell feladni.

A Magyar Agrárkamara felhívja a figyelmet, hogy a határidő jogvesztő hatályú, így az ezt követően postára adott kérelmek elutasításra kerülnek, még abban az esetben is, ha a támogatási határozat fellebbezés alatt áll.

Ezek is érdekelhetnek