Találja ki, ki veszi a legtöbb magyar húst és baromfit!

Szeptember elején egyedülálló Húsgarancia programot indított a Tesco Magyarországon. Az áruházlánc üzleteiben vásárolt friss húsra 24 órás minőségi garanciát vállalnak, amelynek keretében a vásárlóknak a termék árának dupláját fizetik vissza, ha a vásárló nincs megelégedve a termékkel.

GazdanetO. Horváth György2011. 09. 15. csütörtök2011. 09. 15.
Találja ki, ki veszi a legtöbb magyar húst és baromfit!

A Húsgarancia program mellett a Tesco a kizárólag magyar baromfit kínáló frissáru pultjaival kívánja fogyasztók bizalmát elnyerni. Az áruházlánc a magyar húsipar legnagyobb partnereként tisztában van a magyar gazdák iránti kötelezettségével, ezért is vállalta, hogy üzleteiben csak hazai forrásból származó baromfit kínál. A Tesco havonta mintegy 1800 tonna baromfit és 1500 tonna sertéshúst vásárol hazai termelőktől. A beszállítók köre folyamatosan bővül, jelenleg 20 partner szállítja ezt a mennyiséget.

A Tesco idén elindította a Húsakadémia képzést, melynek keretében rendszeres, többszintű oktatást kapnak a húspultban dolgozó munkatársaik, és elsajátítanak minden tudnivalót a friss húsok kezelésével kapcsolatban. A kizárólag ellenőrzött beszállítóktól származó termékeket minőségellenőrök veszik át a központi raktárban. Magyarországon egyedülállóan az áruházlánc összes 3000 négyzetméternél nagyobb üzletében külön minőségbiztosítási vezető dolgozik, akik az áruház működését ellenőrzik, így segítve, hogy a vásárlók biztosan a megfelelő minőségű hústermékekhez jussanak. Mindezek lehetővé teszik, hogy a Tesco olyan komoly vállalást fogalmazzon meg a Húsgarancia program keretében, hogy 24 órán belül, blokk ellenében a friss húsáru árának dupláját fizetik vissza, ha a vásárló nincs megelégedve a termékkel.

Ezek is érdekelhetnek