Most pénzt hozhat az őshonosok tartása

2017. február 1-ével megkezdődik „A védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése” intézkedéshez kapcsolódó támogatási kérelmek benyújtásának második köre.

GazdanetO. Horváth György2017. 02. 02. csütörtök2017. 02. 02.

Kép: Hajas Pál szürkemarhával Kozárd, falufejlesztés, vidék 2011.04.14. fotó: Németh András Péter, Fotó: Nemeth Andras Peter

Most pénzt hozhat az őshonosok tartása
Hajas Pál szürkemarhával Kozárd, falufejlesztés, vidék 2011.04.14. fotó: Németh András Péter
Fotó: Nemeth Andras Peter

A benyújtási időszak a pályázati felhívás értelmében 2017. február 28-án 23.59.59-kor zárul. A határidő jogvesztő hatályú. A támogatási kérelem kitöltésének megkezdése előtt mindenképpen olvassák el a Pályázati felhívást és mellékleteit, valamint a Magyar Államkincstár honlapján közzétett kitöltési útmutatót.A támogatási kérelmet és mellékleteit kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani. Fontos, hogy a kérelmet nem elég elmenteni, azt a beadás gombra kattintva lehet ténylegesen benyújtani. A Pályázati felhívás és mellékletei a Miniszterelnökség oldalán, a www.palyazat.gov.hu honalapon érhetőek el. A Magyar Államkincstár által közzétett kitöltési útmutató, illetve az adatok betöltését elősegítő Excel formátumú táblázat ezen a linken találhatóak meg.

2016-2020 közötti időszakban csaknem 70 millió euró, több mint 21 milliárd forint pályázható a fenti célokra, mely forrás a Vidékfejlesztési Programra szánt keretből származik.

Ezek is érdekelhetnek