AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Magyarország agráripari csúcsrendezvénye január 23-26. között várja az érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. A vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os MÁV kedvezmény!

GazdanetPromóció2019. 01. 07. hétfő2019. 01. 07.
AGROmashEXPO és AgrárgépShow

Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert

A 2018-ban rekord számú látogatottsággal záruló kiállítás előreláthatólag ismét teltházas lesz. Közel 350 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások rendkívül széles választékát.

Piacvezető cégek – egy helyen az összes ajánlat

Idén a Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown. A forgalmazók által bemutatott márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is prezentálják újdonságaikat.

Váltsa meg előre jegyét online kedvezményesen, sorban állás nélkül!
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Termékverseny díjazottjai – hazai és nemzetközi innovációk

Évről-évre egyre többen pályáznak az AGROmashEXPO és AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díjra gépesítés, input, logisztika kategóriákban. 2019-ben rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be a szervezőkhöz. A szakemberekből álló zsűri komoly szakmai vitákat követően végül két indulónak ítélte oda a Termékverseny Nagydíját, 12 pályázatot Különdíjjal, további 16 pályázatot pedig Prémium Oklevéllel jutalmazott.

AGROmashEXPO és AgrárgépShow Termékverseny Nagydíjat nyertek:

Hazai Termékfejlesztési díj - Logisztika Kategóriában:

•    Pannon Agroteh Kft. - Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságban

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:

•    AXIÁL Kft. - CLAAS TUCANO 450 kombájn

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg. Így a kiállítás kiváló lehetőséget kínál az új agáripari trendek feltérképezésére is.

Szakmai Fórumok

A szakmai partnerek által szervezett konferenciákon és előadásokon a gazdálkodók választ kaphatnak a legaktuálisabb kérdésekre:
•    A G pavilon Fórum színpadán, rögtön a nyitó napon, az Agro Napló szervezésében egy izgalmas banki kerekasztal beszélgetés lesz neves résztvevőkkel.
•    Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
•    Az Agrofórum.hu a kiállítás három napján 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket.  
•    Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, valamint a Magyar Mezőgazdaság Szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és SMARTFARM Precíziós Mezőgazdasági Konferencia Interaktív kerekasztal – beszélgetés.
•    Az Agroinform.hu online portál szervezésében folytatódik a népszerű online marketing konferencia és PREGA kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show a Fórum Színpadon, ahol bemutatkoznak a jelen és jövő szántóföldi drónjai.

Kattintson a legfrissebb információkért és kövesse a kiállítás facebook oldalát: https://www.facebook.com/agromashexpo/

Bővebb információ: www.agromashexpo.hu
 

Ezek is érdekelhetnek