Így lehet hatékony az őszi betakarítás

Hirdetés – A szeptemberi hónappal megkezdődött a szezonális zöldségek és gyümölcsök szüretelése, valamint a takarmánynövények betakarítása. A megterhelő munka megfelelő gépeket és eszközöket igényel, miközben a hatékony tárolásra is megoldást kell találni. A Schoeller Allibert által kifejlesztett új generációs tároló, a JumboNest® hasznos segítség lehet a mezőgazdaságban dolgozóknak.

Gazdanet2020. 09. 24. csütörtök2020. 09. 24.
Így lehet hatékony az őszi betakarítás

A betakarítási munkálatok önmagukban is nagy kihívást jelenthetnek, ugyanakkor a termények tárolása sem egyszerű feladat. Ez komoly fejtörést okozhat magánszemélyeknek és cégeknek, vállalatoknak egyaránt, mivel az előállított terményt a legjobb minőségben kell megőrizni addig, amíg az felhasználásra nem kerül, illetve, ameddig nem értékesítik. Megbízható tárolóeszközökkel viszont könnyen megoldható a raktározás.

JumboNest®, az innovatív és hatékony tároló

A Schoeller Allibert évek óta foglalkozik csomagolásrendszerek, szállítóeszközök és műanyag logisztikai ládák gyártásával. Olyan átfogó, széles választékú és testre szabható RTP csomagolási megoldásokat kínál, mint az összecsukható konténerek és ládák, a merevfalú raklap konténerek, műanyag italos rekeszek és tálcák, szállító dobozok, UN minősített vödrök és összecsukható IBC konténerek. A vállalat által kifejlesztett innovatív termék, a JumboNest® olyan merev falú raklap konténer, amely amellett, hogy tartós és robusztus, praktikus is: szállításkor a tárolók könnyen egymásba és egymásra rakhatóak.

A konténer akár az 525 literes kapacitást és a 600 kg-os teherbírást is elérheti, ellenáll a -7 °C és 40 °C közötti szélsőséges hőmérsékletnek, ráadásul könnyen tisztítható és nagyon higiénikus, így tökéletesen alkalmas élelmiszeripari termékek fuvarozására. Strapabíró és megbízható termék, amelynek mind a négy oldalán könnyen megfogható fogantyúk és beépített lengéscsillapítók találhatóak. A tároló a lábak és a csúszótalpak mellett kiegészítő görgőkkel is rendelkezik, amelyek biztosítják a maximális manőverezhetőséget.

Ludo Gielen, a Schoeller Allibert vezérigazgatója a termék bevezetése kapcsán elmondta, a JumboNest® képviseli a legújabb és leginnovatívabb terméket a Schoeller Allibert körkörös gazdaság iránti elkötelezettségében. A vállalat célja, hogy előmozdítsa és megőrizze a fenntarthatóságot a globális ellátási láncokat kiszolgáló, környezetbarát logisztikai megoldások megtervezésével és létrehozásával.

Új generációs tárolóval a minőségi élelmiszerekért

A JumboNest® tárolóeszköz egyik nagy előnye, hogy lehetővé teszi a légáramlás javítását még akkor is, ha a tartályok egymásra vannak rakva és egymás mellett vannak elhelyezve. Ez nagy segítséget jelent a mezőgazdaságban dolgozóknak, hiszen így a tárolás szempontjából kritikus termékek nem mennek tönkre. Használatával továbbá biztonságosabb módon szállíthatóak az agrártermékek. Ennek köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök sértetlenek maradnak, ami elengedhetetlen szempont eladáskor.

A merev falú raklap konténer ugyanakkor a logisztika terén is hatékony megoldást nyújt: az adagolókon található címketartók segítenek könnyen beazonosítani és valós időben nyomon követni a tárolókat szállításkor. A JumboNest® terméket a mezőgazdaságon kívül a kiskereskedelemben, az italgyártásban, az ipari gyártásban és a pooling szolgáltatások során is tökéletesen lehet hasznosítani.

Ezek is érdekelhetnek