Szerdától látogatható 41. AgromashExpo és AgrárgépShow

Négy napos rendezvénysorozattal várja idén az érdeklődőket az agráriumot bemutató AGROmashEXPO. Szakmai bemutatók, pódiumbeszélgetések kínálata, az izgalmas PREGA AgRobot Show, valamint egy különlegesség, a Lengyel–Magyar Agrár – Élelmiszeripari Innovációs fórum is része a programoknak.

GazdanetPR cikk2023. 01. 25. szerda2023. 01. 25.
Szerdától látogatható 41. AgromashExpo és AgrárgépShow

36 ezer négyzetméteren, a Hungexpo B és H pavilonjainak fórum színpadán, valamint a pavilonok galériáin található különtermekben is számos érdekességgel várja közönségét az idei rendezvény. Az Agrárminisztérium január 27.-én, pénteken tartja szakmai konferenciáját a 2023-tól induló új Közös Agrárpolitika közvetlen támogatási rendszeréről. A 10.00 órától 12.30-ig tartó szakmai beszélgetés helyszíne az E pavilon galériájának 109-es terme lesz.

További aktuális témákban idén sincs hiány: nemcsak az öntözés fontossága vagy az agrármarketing kérdései kerülnek majd terítékre, de a műtrágyát helyettesítő alternatív megoldások vagy éppen a mezőgazdaság és a média kapcsolata is. A már említett Lengyel–Magyar Agrár – Élelmiszeripari Innovációs fórumra a kiállítás első napján, január 25.-én, az E pavilon 106-107-108 termeiben kerül sor. A részvétel ebben az esetben regisztrációhoz kötött!

Természetesen nyereményjátékkal is várják az érkezőket, a MEGFOSZ szervezésében. A helyesen válaszolók között kisorsolnak Stanley szerszámosládákat, két fő részére szóló wellness hétvégét a Karos – Spában, a fődíj pedig egy prémium Soco elektromos motorkerékpár lesz. Sorsolásra az AGROmashEXPO és AgrárgépShow minden napján; szerdától péntekig 16.00 órakor, szombaton pedig 15.00 órakor kerül majd sor a B pavilonban. Mindezek mellett a Hazai és Nemzetközi Termékdíj három nagydíjasa, öt különdíjasa és a tizenkét prémium okleveles díjazott is bemutatja termékeit és szolgáltatásait.

Látványos, nagy teljesítményű mezőgazdasági gépek. Fotó: MTI, Balogh Zoltán

Ami pedig a helyszínre közlekedést illeti, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-ra utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából a Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra.

Regisztráljon és váltsa meg kedvezményes belépőjegyét online vagy a HUNGEXPO applikáción keresztül! Az alkalmazás számos előnyt és segítséget biztosít: egyszerű regisztrációs felületén néhány lépésben kedvezményes jegyvásárlást tesz lehetővé. A kiállítók névsorával és a pavilontérképek segítségével már előre bejelölheti kedvenc kiállítóit, a helyszínen pedig könnyű lesz tájékozódnia. Az applikáció letölthető iOS és Android mobilkészülékekre egyaránt.

Együttműködő szakmai partnerek:

Online médiapartner: