Megbízható szakembert keres? A Wilio a megoldás!

Hirdetés – Mindenkinek van valamilyen tapasztalata olyan emberekkel, akik gyors, szakszerű, minőségi, pontos, megfizethető, és nem utolsó sorban tartós munkát ígérnek egy olyan szakterületen, ami igencsak távol esik tőlünk. Nem vagyunk egyformák, nem érthetünk mindenhez, éppen ezért függünk a szakértelemmel, tapasztalattal rendelkező mesteremberektől.

Házunk tájaPR cikk2021. 06. 15. kedd2021. 06. 15.
Megbízható szakembert keres? A Wilio a megoldás!

Nincs olyan ember, akinek ne lenne szüksége egy-egy ilyen szakmai szolgáltatásra, legyen az parkettcsiszolás, vízvezeték szerelés, kőművesmunka vagy éppen egy szekrény megjavítása. Persze csak ha nem egy barlangban élünk és lemondunk a civilizáció minden áldásáról.

Ha valódi szakit keresünk, sosem könnyű a helyzet.

Közmondásos, mennyire nehéz napjainkban szavahihető, minőségi munkát végző, a vállalt határidőket betartó mesterembereket találni, ha pedig mégis, ők többnyire meg is kérik az árát a szolgáltatásnak, hiszen senki nem a saját zsebe ellensége, főleg ha tisztában van saját tudása értékével.

De valóban fel kell adni a reményt, képtelenség megfizethető, ellenőrizhető, valódi szakembereket találni?

Végleg ki leszünk szolgáltatva a lehúzás nagymestereinek, a kocamesterek kénye-kedvének, akik az átverés ezer változatát ismerik és gyakorolják a gyanútlan ügyfeleken?

Fotó: wilio.hu

Az idő pénz, az ellenőrizhetőség hatalom

Akárhogyan is nézzük, ma éppen időből és energiából van legkevesebb mindenkinek.

Senki nem akar Arany Oldalakat böngészni, mindenkinek elege van az önfényező reklámokból, az „azt hallottam, hogy Kovács Sanyi jól dolgozik” típusú mondatokból.

Mindenki azonnal, olcsón, és gondmentesen akar vízvezeték szerelőt és medenceépítőt, hidegburkolót és klímaszerelőt, kárpitost és eseményfotóst, könyvelőt és díszkert karbantartót. Éppen erre az igényre épül, és ezt szolgálja ki a www.wilio.hu.

A gyűjtőoldalként működő portál, ami egy telefonos alkalmazás is egyben egy óriási adatbázisból választja ki a szakembert, vagy éppen csapatot, akikre szükségünk van. Mindezt egy egyszerű regisztráció után, ami két percbe sem telik.

A Wilio csak ellenőrzött, már bizonyított szakemberekkel dolgozik, akiket értékelni lehet.

Ha tehát valami csoda folytán nem lennénk elégedettek a lakberendező, a rendezvényszervező vagy éppen a szobafestő teljesítményével, ennek hangot is adhatunk. Itt mindenkinek érdeke a pontos, minőségi, és megfizethető munka, hiszen a szolgáltatást nyújtó és az azt igénybe vevő egymásra van utalva, érdeke azonos.

Az ellenőrizhetőség itt alapkövetelmény, a Wilio ezért a közelünkben fellelhető legjobb szakemberek tudását kínálja, ingyen, megspórolva nekünk sok pénzt, ideget és időt, mi pedig örökre búcsút inthetünk a buheráló, lehúzásból élő álszakiknak.

Ezek is érdekelhetnek