Póló, személyre szabva

Mindenki látott már vicces, netán elsőre érthetetlen mintázatú felsőben feszítő fiatalokat, vagy egyen-pólót viselő vidám csapatokat. Nálunk is hódítanak a pólóboltok.

HobbiGeizer Andrea2011. 03. 29. kedd2011. 03. 29.
Póló, személyre szabva

A pólók alkalmasak egyéniségünk és egyediségünk megmutatására, mivel viszonylag kis példányszámban készülnek, ezért ritkán jönnek velünk szemben az utcán.

A jellemzően internetes pólóboltok folyamatosan frissülő motívumválasztékot kínálnak, amit kategóriákba rendezve találunk. Vannak az örökzöldek: Bud Spencer, a Star Wars figurái, Che Guevara. Van, aki a vicces feliratokra specializálódott, s a hétköznapokban már megszokott logók, figurák, sztárok szórakoztató, elgondolkodtató, vagy éppen megbotránkoztató formában kerülnek a szitanyomással díszített ruhadarabra. A sor szinte végtelen.

A honlapokon kiválasztjuk a nekünk tetsző mintát, s meghatározzuk, hogy milyen fazonú, színű pólóra (esetleg pulóverre) kérjük. Megadjuk a méretünket, címünket, elérhetőségünket, s néhány napon belül a posta vagy egy futár segítségével hozzájuthatunk vágyott ruhadarabunkhoz. Egyébként a legtöbb virtuális bolt valós üzlethelyiséget is működtet.

Ha mi magunk tervezünk érdekesnek tűnő motívumot, azt a boltok általában szívesen fogadják, s a részünkre megküldött ingyenes példánnyal honorálva az ötletet, az bekerülhet a mintaválasztékba. Persze, kizárólag magáncélra is lehet saját ötlettel, esetleg fényképpel jelentkeznünk – ilyenkor az ár kissé borsosabb.

Kattintson a fotóra és megnyílik a képgalériánk!

Ezek is érdekelhetnek