Bill Murray bejelentkezett tárlatvezetésre egy dörgicsei múzeumba

A legendás amerikai színész, Bill Murray pár napot Magyarországon töltött. Ezúttal nem munka ügyben érkezett, hanem hogy meglátogassa barátját, a jelenleg Tökölön élő, egykori limuzinsofőrjét - írja sajtóinformációkra hivatkozva a Mandiner. Ismerősei mutatták meg Murray-nek a dörgicsei Autó-Motor múzeumot is, ahol Kaáli Géza professzor, a gyűjteménytár tulajdonosa személyesen vezette körbe a híres színészt.

KözéletMW 2024. 06. 04. kedd2024. 06. 04.

Kép: Bill Murray Kaáli professzor múzeumában

Bill Murray Kaáli professzor múzeumában
Forrás: Dr. Kaáli Géza/MTI/OTS/Blikk

„Nem akartam hinni a fülemnek, amikor vasárnap délután a világhírű amerikai színész, Bill Murray bejelentkezett a dörgicsei Autó-Motor múzeumomba” – nyilatkozott az MTI-nek Kaáli Géza professzor a múzeum tulajdonosa. A legendás színész magyar ismerősei társaságában hétfő délután többórás látogatást tett a professzor „benzingőzös csodaországában”.

Fotó: Dr. Kaáli Géza/MTI/OTS/Blikk

Kaáli Géza professzor gyorsan megtalálta a közös hangot a hírességgel, hiszen több évtizedes színészi karrierje egybeesett az ő amerikai kintlétével.

Kevés embernek adatik meg az életben, hogy egy Golden Globe-nyertes legendával zavartalanul beszélgessen órákon keresztül. Elmesélte, hogy az autós üldözéses filmes jelenetekben legtöbbször Ő maga vezetett, csúcsra járatva az adrenalinszintjét is. Szereti és gyűjti a régi autókat, de a gyűjteményem szemmel láthatóan lenyűgözte. Világsztárként neki nem volt soha meg a sztárok autója a Facel Vega II (1962). Most jött el az alkalom, hogy vele együtt beüljünk a múzeum ékkövébe és vezessünk egy olyan autót, amit korábban Bill csak Ringo Starr társaságában látott. Félúton helyet cseréltünk és Ő vezetett vissza. Hatalmas magabiztossággal és a rá jellemző fülig érő mosollyal, élete egyik legnagyobb autós emlékének nevezte

– fejezte be lelkesen a nem mindennapos élményt Kaáli professzor.

Az amerikai filmsztár korábban Kerekegyházára, a Varga Tanyára is ellátogatott, ahol fotó is készült az amerikai filmsztárról.

Ez is érdekelhet

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek