Műsorajánló

Kultúra2005. 11. 18. péntek2005. 11. 18.
Műsorajánló

Discovery Channel
Mióta világ a világ, az emberiséget hajtja a vágy, hogy ügyeit minél gyorsabban intézze, minél hamarabb célba érjen. Sokszor azonban csak maga a száguldás élménye vezérli az embert, amiért még az életét is képes kockára tenni. A Discovery Channel az A csúcssebesség hete című műsorában a veszély mániákusaival, a sebesség szerelmeseivel ismerteti meg a nézőt. A sorozat fölfedi az utcai gyorsasági versenyek titkait, amelyeket többek között New York külvárosaiban és Mexikóváros külső kerületeiben vívnak a megszállott autósok az éjszakában. A filmben bemutatkoznak női autóversenyzők és autószerelők is, s kiderül, hogyan próbálnak kitűnni egy, a férfiak által uralt sportágban.  A csúcssebesség hete. A filmsorozat november 21-étől 26-áig látható.

Spektrum
A Spektrumon november 21-én 18.00-kor vetítik a Cinketánc című természetfilmet. 18.30-kor kezdődik a Mikor a Tisza virágzik című összeállítás, amit az Irány a nagyvilág című sorozat követ, ezúttal Bali lelkei címmel. November 22-én 18.35-kor új sorozat kezdődik Dinasztiák címmel, az első rész Hódító Vilmost, Anglia első normann királyát mutatja be.

National Geographic
A National Geographic november 21-én 16.00-kor vetíti Ragadozónak születtem című sorozatát. 17.00-kor a természeti csapásokról szóló összeállítás folytatódik, ezúttal a homokviharok pusztító hatásáról. 18.00-kor a Lenyűgöző állatvilág következik. November 22-én 18.30-kor folytatódik a Munkakutyák című műsorfolyam,  amelyet a vegyi támadásokra is képes élőlényeket bemutató, Különös ízeltlábúak című sorozat követ.

Ezek is érdekelhetnek