Szex és gyilkosság a Gellért Fürdőben

Szex, gyilkosság, eltitkolt családi kapcsolat, reménytelen szerelem, bosszú, pénz – e néhány szó foglalja össze a Tímbilding című kortárs darabot, melyet – Soós Péter rendezésében – neves színészek fürdőruhában adnak elő a fővárosi Gellért Fürdőben.

KultúraSzabad Föld Online2009. 07. 04. szombat2009. 07. 04.
Szex és gyilkosság a Gellért Fürdőben

Kútvölgyi Erzsébet, Gregor Bernadett, Tallós Rita, Szabó Sipos Barnabás, Hábermann Lívia, Bajomi Nagy György – csak néhány név azok közül, akik igent mondtak a felkérésre, hogy elvállalják a Tímbilding szerepeit.

Túróczi Katalin színdarabja egy ausztráliai wellness-szállodában, egy csapatépítő tréningen játszódik – nagyrészt a medencében. Hullák mindenfelé, soha meg nem ismert cégvezető, eltitkolt gyermek, csalódott titkárnő, elfojtott indulatok, érdekházasság, biszexuális és több más szexuális kaland – megannyi rendhagyó, olykor megbotránkoztató adalék, ami garantálja, hogy a néző szórakoztató és feszültségekkel teli darabot lásson.

Adott egy brókercég, egy istenként imádott és egyben gyűlölt vezetővel. Adott egy szálloda, ahol csak a cég magas beosztású munkatársai vannak jelen. Adott egy lány, aki apjának bizonyítana, s ezért mindenre képes. Adott a lehetőség néhány könnyen végrehajtható gyilkossághoz. Indítéka szinte mindenkinek van, lehetősége is – az összezártság pedig hihetetlen indulatokat vált ki…

S hogy ki a gyilkos és kik is valójában az áldozatok? – ez természetesen csak a Trímbilding utolsó jelenetében derül ki. Az Agatha Christie-t idéző darab premierje július 17-én lesz Budapesten, a Gellért Fürdőben.

Kattintson bármelyik fotóra és megnyílik a képgalériánk!

Ezek is érdekelhetnek