Gálaesttel támogatja az Operettszínház az Együtt az Autistákért Alapítványt

Második alkalommal ad gálakoncertet a Budapesti Operettszínház az Együtt az Autistákért Alapítvány javára, április 23-án.

KultúraMW 2024. 04. 20. szombat2024. 04. 20.

Kép: Az idei gálaműsorban felcsendülnek a legnépszerűbb és leghíresebb operett- és musicalrészletek

Az idei gálaműsorban felcsendülnek a legnépszerűbb és leghíresebb operett- és musicalrészletek
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A társulat célja, hogy támogassa az alapítvány munkáját, mely az autizmus spektrumzavarral élők segítése mellett kiemelt figyelmet fordít a társadalom érzékenyítésére és edukációjára az autizmust érintő kérdésekről – tájékoztatta a teátrum az MTI-t.

Hálásak vagyunk a nézők, valamint a hazai és nemzetközi operett kiemelkedő tehetségeinek támogatásáért. Az április 23-i gálaest különleges alkalom arra, hogy szélesebb körhöz eljuttassuk az autizmus spektrumzavarral élők ügyét

– idézi a közlemény Pintér Adriennt, az Együtt az Autistákért Alapítvány kommunikációs menedzserét.

A tájékoztatás szerint az idei gálaműsorban felcsendülnek a legnépszerűbb és leghíresebb operett- és musicalrészletek. Az est sztárvendége Maia Makhateli, a Holland Nemzeti Balett prímabalerinája. A rendezvényen többek között a Csárdáskirálynő, a Mária főhadnagy, A mosoly országa, a János vitéz, a Jekyll és Hyde, a Mozart!, a Légy jó mindhalálig, a Carmen és az Aladdin dalai is elhangzanak.

Az előadást Bori Tamás rendezte, közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara és Énekkara, vezényel Pfeiffer Gyula főzeneigazgató – olvasható a közleményben.

Az eseményről bővebb részletek az Operettszínház weboldalán találhatók – áll az összegzésben.

Ez is érdekelhet

 

Ezek is érdekelhetnek