Igazi kuriózum jön: a körülmények boríthatják a papírformát a Tippmix Minifoci Magyar Kupában

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói, majd a második csepeli állomása után ezúttal Tápiószentmárton folytatódnak majd a küzdelmek vasárnap.

LakóhelyemSzabad Föld2023. 06. 16. péntek2023. 06. 16.
Igazi kuriózum jön: a körülmények boríthatják a papírformát a Tippmix Minifoci Magyar Kupában

 

A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő állomás igazi kuriózum lesz, hiszen ez a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése, ahova a régió csapatai mellett érkeznek alakulatok Jászberényből, Mezőtúrról, de még Szentesről is.

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa első, hajdúszoboszlói állomása az SZPCDSE-ECECE sikerével ért véget pünkösdhétfőn. A ceglédberceli csapat mellett a másik döntős H-Terasz jutott a július 16-án megrendezésre kerülő nyolccsapatos budapesti nagydöntőben. Múlt héten vasárnap Csepelen bombaerős mezőny jött össze, végül óriási izgalmak után a győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark kvalifikált magát az országos fináléba.

Vasárnap pedig jönnek az újabb izgalmak Tápiószentmártonban. A település az őskor óta lakott hely, amit a határában 1923-ban feltárt fejedelmi sírból származó pajzsdísz, a szkíta aranyszarvas is tanúsít. Ám nemcsak a település szépsége miatt lesz érdemes ellátogatni Pest vármegyében, a Nagykátai járásban található nagyközségbe a hétvége utolsó napján.

Csodálatos helyszíne lesz a Tippmix Minifoci Magyar Kupának Tápiószentmárton Forrás: Vaszko Viktor

A Kincsem Lovasparkban megrendezésre kerülő torna a Magyar Kupa egyetlen füves pályás megmérettetése. Többek között Jászberényből, Mezőtúrról de még Szentesről is. Természetesen a fővárosból is lesz induló csapat, a Todor Pet Bau újra megméretteti magát és érkezik a szintén tavalyi Final4-os Airnergy Akadémia csapata is.

„Két remek tornán vagyunk túl eddig. Úgy érzem a Tippmix Magyar Kupa eddig abszolút elérte célját, Budapesten ráadásul egy extra mezőny összecsapásának szemtanúi lehettünk, mely kiválóan szolgálta a minifutball népszerűsítését és a benne vérmes álmokat tervezgetők fejlődését is. Tápiószentmártonban komoly küzdelmekre számítok, a füves pálya boríthatja a papírformát, de akár csak teniszben, itt is csak az a csapat lehet a végső bajnok, amelyik az ellenfelek mellett a körülményeket is legyőzi” – árulta el az Országos Minifutball Szövetség alelnöke, Pinkóczi Tibor.

Hatalmas izgalmak várhatóak ismét Fotó: Vaszko Viktor

A verseny fordulóinak tervezett időpontjai és helyszínei:

05.29. hétfő: Hajdúszoboszló

A győztes SZPCDSE-ECECE és az ezüstérmes H-Terasz jutott a nagydöntőbe

06.11. vasárnap: Csepel

A győztes Szilasi és Barátai és az ezüstérmes Lázár Lovaspark jutott a nagydöntőbe

06.18. vasárnap: Tápiószentmárton

Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.01. szombat: Balatonfűzfő

Versenykiírás és jelentkezés ide kattintva!

07.16. vasárnap: Döntő, Budapest

A már ismert részvevők:

- SZPCDSE-ECECE

- H-Terasz

- Szilasi és Barátai

- Lázár Lovaspark

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón! A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

 

Ezek is érdekelhetnek