Különleges útlevéllel: Irány Pécs!

Ha valaki már most azon gondolkozik, mit csinál jövőre, ne keresgéljen tovább. 2010-ben is rengeteg színes program várja azt, aki Európa Kulturális Fővárosába, Pécsre érkezik.

Ország-világHardi Judit2009. 12. 15. kedd2009. 12. 15.

Fotó: Picasa 2.7

Különleges útlevéllel: Irány Pécs! Fotó: Picasa 2.7

Januárjában veszi kezdetét az az egész éves programsorozat, mely a  „Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosa” címet kapta. Magyarország eddigi legnagyobb kulturális eseményét országos kampánysorozat népszerűsíti a fővárosban és 20 vidéki nagyvárosban, Irány Pécs! címmel. A Pécs Megyei Jogú Város, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. valamint a Hungarofest Nonprofit Kft. szervezésében zajló kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a programokra és folyamatos tájékoztatás nyújtson az érdeklődőknek a rendezvényekről.

A programsorozatra regisztrálni is lehet, ez esetben a résztvevők különleges útlevelet kapnak, mellyel minden hónapban más-más kedvezményben részesülnek. Az útlevelek tulajdonosainak csak az e-mail címüket kell megadni, amire a szervezők személyre szabottan küldik a programajánlókat.

– Az első pár nap tapasztalatai alapján elmondható: óriási az érdeklődés a Pécs2010 Európa Kulturális Főváros rendezvényei iránt. Az Irány Pécs! infópultoknál folyamatos és a vártnál jóval nagyobb a regisztráció. Bízunk benne, hogy a következő hetekben is töretlen lesz az érdeklődés, és hogy ennek köszönhetően azok is ellátogatnak Pécsre, akik ezelőtt még nem voltak. itt – emelte ki Rubovszky Rita, a Hungarofest ügyvezető igazgatója.

– Az útlevél kampány célja a visszajáró közönség megteremtése, akik az évad folyamán több alkalommal is ellátogatnak a kulturális főváros egyedülálló rendezvényeire – tette hozzá Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont ügyvezető igazgatója.

A rendezvénysorozatról további információt itt találnak: www.pecs2010.hu

Ezek is érdekelhetnek