2014-ben bármi megtörténhet!

2014-ben a szociális feszültségek és a gazdasági nehézségek állítólag még elviselhetetlenebbek lesznek, a leginkább konfliktustól terhes időszak április második felére esik majd, akár forradalmi változások is történhetnek. Sőt háború is kirobbanhat – nem csak a Közel-Keleten vagy Afrikában! Mindez a nyugati asztrológia számításai szerint az anarchikus Uránusz és a teljes átalakulást hozó Plútó összhatásából következik.

Ország-világhj2014. 01. 04. szombat2014. 01. 04.

Kép: Four persons posing for the photographer use sparklers as they write the year date "2014" in the air on a field near Jacobsdorf, northeastern Germany, on December 21, 2013 (picture taken with long exposure time). AFP PHOTO / DPA / PATRICK PLEUL / GERMANY OUT, Fotó: PATRICK PLEUL

2014-ben bármi megtörténhet!
Four persons posing for the photographer use sparklers as they write the year date "2014" in the air on a field near Jacobsdorf, northeastern Germany, on December 21, 2013 (picture taken with long exposure time). AFP PHOTO / DPA / PATRICK PLEUL / GERMANY OUT
Fotó: PATRICK PLEUL

Mivel idén a Szaturnusz a Skorpióban jár, további gyalázatos hatalmi játszmák kerülhetnek napvilágra, komoly következményekkel. Mielőtt még másik bolygóra költöznénk, jó, ha tudjuk, az év közepétől a Jupiter az Oroszlánba lép, így az optimizmus uralja majd a napjainkat, a szerencse innentől kezdve mellénk szegődik. Az asztrológiai útmutatók, a karmalógusok számításai szerint egy egészen 2026-ig nem ismétlődő bolygókonstelláció idén májusban még kiaknázható, ekkor érdemes olyan családi eseményeket beiktatni, amelyek a megbocsátáson alapulnak.
Szám szerint…

A numerológusok az elkövetkező év univerzális számának, a 7-nek (2+1+4) rezgését tartják meghatározónak minden területen, amihez az Univerzum „személyes (születési) évszáma”, a 9 társul (2014. 01. 01.=2+1+4+1+1). De a tarot-kártyák üzenete szerint is újjászületik a világ, és eljön a Kiegyenlítődés ideje. A számok itt is kirobbanó forradalmakat jeleznek. A pénzügyeiben gyógyíthatatlan világ megérett a változásra: ugyanakkor a 7-es és a 9-es nem a boldogság eljövetelét ígéri 2014-re! A beavatás és az előkészítés, a tervkészítés és az átmenet éve lesz a jövő év, egy új világrendet vetítve előre.
Figyelem, mint kiderült, a számok alapján országunk együtt rezeg az Univerzummal! Nagy lehetőség ez nekünk, magyaroknak. Mindenesetre az év első felében készüljünk a gonoszság, a csalás, a hamisság időszakára.
Káoszból új rend

A kínai horoszkóp elosztása szerint az új év a tüzes jegyű Lóé, 2014 kedvező hatással lesz majd a többi, hasonló jegyben szülöttre, így a Kígyó és a Kecske évében világra jöttekre is. A hagyomány szerint a Ló különösen vidám, ezért életörömtől repeső, erőtől duzzadó hónapokra számíthat mindenki.

Mivel a tűz képes egyedül a többi elem átalakítására, elpusztítására, a Ló éve mindenképp a változás éve. Eljött az ideje, hogy a stagnálásból, halogatott változásból, a káoszból valami teljesen új szülessen. Az Univerzum megadja a kellő löketet – ahogy a hozzáértők állítják, nekünk csak ezt kell továbbvinnünk.

Az év kulcsszavai: az akarat, a szenvedély és a lelkesedés. Minden energiánkkal azon leszünk, hogy végre jól érezzük magunkat, és a magunkra erőltetett megszokásainkat lerázzuk. A Ló évében már nem lehet tovább sodródni! A tűz fokozza a harci kedvet és az indulatokat – ne csodálkozzunk, ha viták, agresszió és veszekedés kíséri a következő évet.
Ördögi-angyali keverék

Míg a nyugati horoszkópokban 12, addig a Krisztus előtt 100-ban, a császárnő által kidolgozott japán horoszkópban 9 csillagjegy mutatja az embernek az utat. A 2014-ben (valamint a 1924-ben, 1933-ban, 1942-ben, 1951-ben, 1960-ban, 1969-ben, 1978-ban, 1987-ben, 1996-ban, 2005-ben) születettek a Shiroku, vagyis a Zöld fa eleméhez tartoznak. A jegy szülöttei határozottak és függetlenek, szinte hipnotikus és rendkívüli meggyőző erővel rendelkeznek – ugyanakkor gyengéd lelkülettel bírnak. Kreatív egyéniségek, akik főnökként ösztönzik, támogatják beosztottjaikat. Ellenállhatatlanok a magánéletben, mivel részben ördögi, részben angyali természetűek. Hisznek a szerelemben, romantikus hajlamúak.

A Shiroku szülöttei 2014-ben ne számítsanak hatalmas érzelmi lángolásra, de házastársukkal mindenben össze fognak tartani. Érdemes munkahelyükön nem kitűnni, lehet, ez válik karrierjük kulcsává – azaz emiatt tarthatják meg majd állásukat. Jobban oda kell figyelniük az egészségükre is, válasszanak valami testmozgást!
Engedelmesek éve

A tibeti horoszkóp összeállításánál a falu lámája azokat a szertartásokat is meghatározza, amelyek a negatív bolygóhatások kiküszöböléséhez szükségesek, hogy az újszülött élete során védelmet élvezzen. A horoszkóp szerint kilenc elem határozza meg egész életünket a születési évünk alapján. A 2014-es év a Zöld 4-es (Parkha Zön) elem jegyében telik, így akik a 9 jegyű ciklus szerint a következő években születtek: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, azoknak különösen jól telik majd az esztendő.

A zöld jegyűek engedelmes, jószándékú emberek. Viszont kevés akaraterővel rendelkeznek, nagyobbrészt döntésképtelenek az élet kérdéseiben, jobbára ráhagyatkoznak másokra – még ha többször ki is használják, meglopják őket. Nem is túl kitartóak, egyik dologról csaponganak a másikra, de könnyed stílusúak, barátságosak.

Ezek is érdekelhetnek