Ilyen állapotban van a kórházba került Dévényi Tibor
origo.hu
"A versenymenü titok, csak azt tudják, hogy pisztrángot és gyöngytyúkot kell majd elkészíteniük. A magyar kreativitás most a Gömböc köré épül."
A világ legrangosabb nemzetközi szakácsversenyére, a Bocuse d’Orra január 27–28-án kerül sor a franciaországi Lyonban. A magyar csapat vezető séfje, Molnár Gábor szerint a versenymenü titok, csak azt tudják, hogy pisztrángot és gyöngytyúkot kell majd elkészíteniük. A magyar kreativitás most a Gömböc köré épül.
A csapat percre lebontva gyakorolta, hogyan készülnek el mindennel öt és fél óra alatt. Egy hal pikkelyezése 40 másodperc, filézése legfeljebb 2 perc lehet. Molnár Gábor edzője Vomberg Frigyes, segítője Pohner Ádám. Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke zsűritagként képviseli hazánkat. S hogy lesz-e magyar győzelem? Majd kiderül. De már az is annak számít, hogy a 2016-os Bocuse d’Or döntőjének helyszínéül Budapestet választották.
origo.hu
borsonline.hu
life.hu
hirtv.hu
haon.hu
origo.hu
mindmegette.hu
vg.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu
origo.hu