2015. február 12-15.: Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

A FeHoVa fergeteges hangulatát a több nemzetet képviselő kiállítók és látogatók, a nagyszerű kínálat és a sok kísérő program együttesen adja. A vadászok és a horgászok immár megszokhatták, hogy a kiállításon, különleges környezetben, mindent megtalálnak ahhoz, hogy sikeresen űzzék a vadat, fogják a halat.

Ország-világPR-cikk2015. 02. 09. hétfő2015. 02. 09.

Fotó: Rilla

2015. február 12-15.: Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban Fotó: Rilla

Újdonságok 2015-ben:
„Ragadozók világa” - trófeakiállítás
Nemzetközi szakmai konferencia a hagyományos és az új keletű vadásztöltényekről (a CIC szervezésében)
Kittenberger-bemutató (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)
Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken
Óriás FEHOVA akvárium, melyet kifejezetten a kiállításra készíttettünk
Új horgász pavilon megnyitása

Ízelítő a hagyományos programokból:

Elmaradhatatlan a Szarvasbőgő verseny, a kisállat és solymász bemutató, madárröptetéssel, újra lesz Vadászkürt fesztivál, és látványosnak ígérkeznek a vadászkutyafajta- és munkabemutatók, melyekre külön épített pályán kerül sor.

A lenyűgöző trófeákon kívül vadászírókból sem lesz hiány! Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a vadász magazinok standjait, hiszen folyamatos dedikálással egybekötött közönségtalálkozók várják az irodalom-rajongókat.

Aki hazánkban keres vadász-, horgász- vagy kirándulóterületet, ne hagyja ki a magyar erdészetek kollektív standját, mert ott minden, a szabadidő természetben való elöltésével kapcsolatos kérdésére választ kaphat.

A fegyverek iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat. A széles kínálattal érkező kiállítók megtekintése mellett a bátrabbak megmérettethetik magukat a MAGNUM Lőtéren és kipróbálhatják a „részegszemüveges” vezetést a BRFK standján.

Rendezvényünk egyik látványossága a kifejezetten a FeHoVára épített óriás akvárium lesz. Újdonság az új horgászpavilon megnyitása is, hiszen dinamikusan fejlődő, egyre több látogatót vonzó nemzetközi rendezvényünk kinőtte a legnagyobb pavilont. Változatos programokkal várjunk mindenkit a pergető medencénél és a fárasztó szimulátornál is. Híres magyar horgászaink és horgász szakíróink is felbukkannak majd, hogy előadásokat, szakmai bemutatókat tartsanak, vagy kötetlenül meséljenek horgászélményeikről. Külföldi vendégünk: Ali Hamidi, a Korda angol bojlis sztárja.

Gyermekkel érkező vendégeinknek is színes programokat kínálunk. MOHOSZ Horgász sulival, VKE gyermekfoglalkoztatóval várjuk a fiatal generációt, találkozhatnak, és közös fotót készíthetnek hazai sztárhorgászokkal, valamint bemutatkozik nekik a Tiszai Pecasuli.

Egy jeggyel 8 pavilon kínálata megtekinthető, egész napot betöltő kikapcsolódást kínálunk.
A vadásztársaságok, horgász egyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Egyidejű rendezvények:

Budapest Boat Show,
Karaván Szalon,
Országos Íjász Bajnokság,
IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás

Bővebb információ és kiállítói lista: www.fehova.hu

 

Ezek is érdekelhetnek