Isten titokzatos teremtménye

Hosszabbodnak a nappalok, egyre több a fény – mint a mi égövünkön tavasz tájékán évmilliárdok óta mindig. Ez az év azonban mégis más, mint a korábbiak: ugyanis a fény évének nyilvánította az ENSZ. - A Fény Évét a budapesti Csodák Palotája különleges programsorozattal üdvözli.

Ország-világSZF-ajánló2015. 03. 21. szombat2015. 03. 21.
Isten titokzatos teremtménye

Mikor látott utoljára csillagot? - A Szabad Föld legfrissebb számában megjelent összeállításunkban a fénymérgezésről, fényszennyezésről és a fényevőkről is olvashat...

 

Miről olvashat még a március 2-án megjelent Szabad Földben? Néhány további ajánlatunk:

 

Beteges verseny - Dr. Tóth rendelésén jártunk
Manapság a 36 a mágikus szám, legalábbis nőiruha-méretben – miközben a középkorban vagy Rubens idejében egy nő 44-es fölött „kezdődött”. A bennünket elárasztó reklámcunami két, egymásnak ellentmondó üzenetet hordoz: egyrészt egyél minél többet, másrészt legyél karcsú! A diétás csodaszerek és villámmódszerek burjánzó veteményesében gyomlál kitartóan, emellett hétköznap délutánonként az RTL Klub képernyőjén rendel Dr. Tóth (Tamás).
Interjú a friss Szabad Földben.

 

Hangadók a rács mögött
"Ellentétben a szabad világban sugárzó adókkal, nekünk annyival könnyebb, hogy név szerint ismerjük a célcsoportot, azokat, akikhez szólunk" - mondták el nekünk a különleges rádió munkatársai.
SOHA NINCS ÉLŐ ADÁS, minden hanganyagot öt évig kell őrizni. Kiemelten érzékenyen kell megközelíteni a nagyon erős érzelmeket kiváltó szituációkról szóló témákat. Íme néhány, a börtönrádióra vonatkozó irányelvek közül. Magyarországon elsőként a váci intézet fogvatartottjai hallhatnak rendszeresen társaik által készített műsorokat. Bepillantottunk a kulisszák mögé.
Cikkünk a Szabad Föld legfrissebb számában.

 

Forintcseppek a tengerben
NAPJAINKBAN MINTEGY 60 ezren várnak kisebb-nagyobb műtétre. Lehetnének akár húszezerrel kevesebben, ha az egészségügyi kormányzat 6 milliárd forintot áldozna a várólisták kurtítására. A pénzinjekció azonban önmagában mit sem ér, ha nem lesz, aki a műtőasztalok mellé álljon – figyelmeztet a Magyar Rezidens Szövetség. Az orvosok szerint már vészhelyzet van, a páciensek azonban még bizakodnak – derült ki egy felmérésből.
A Szabad Földben olvashat a tervekről és a jelenlegi helyzetről:
A tervek szerint a kisebb beavatkozásoknál 2-3 hónap, a nagyobb operációknál – mint például a csípő- és a térdprotézis- beültetések, a gerincstabilizáló és a szürkehályog-műtétek – legfeljebb fél év lesz a várakozási idő. Jelenleg a legtöbben szürkehályog-műtétre várnak, több mint 25 ezren. Területenként jelentősen eltér a várakozási idő: a Dél-Alföldön és a Dél-Dunántúlon például 246–252 napot kell várni, míg Délközép-Magyarországon nagyjából másfél hónap alatt sorra kerül a beteg.
 

 

Pénzt hozott az újság! - Előfizetőink legfrissebb számunkban újabb 1000 forintos kuponokat találnak - jönnek az újabb kuponok!

Folytatódik, és egészen 2015. november 15-ig tart a Szabad Föld Előfizetői Programja. Az előfizetésüket fenntartó, illetve új előfizető olvasóink nagy értékű kuponokat találnak a számukra kézbesített lapban.
Friss számunkban, március 20-án 1000 forintos kedvezménykupont juttatunk el előfizetőinkhez. A következő 20%-os kedvezménykuponokat április 10-i lapszámunkban találják meg előfizetőink. 1000 Ft-os bónokat április 17-i előfizetői példányainkban helyezünk el.

Novemberig havonta folytatjuk! Érdemes most is előfizetni, a program az év végéig tart!
Előző lapszámainkban és honlapunkon (Szabad Föld és a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. közös akciója a Szabad Föld előfizetőinek) részleteket talál a programról.

Éljen ajánlatunkkal, tartozzon Ön is a Szabad Föld előfizetői közé és élvezze az ezzel járó előnyöket!

MIT KELL TENNIE?
1. Utalja el az 1980 forintot a Geomédia Zrt. UniCredit 10918001-00000069-79200032 számlaszámra, a közleményben tüntesse fel a kedvezménykódot és azt a nevet és címet, ahova a lapot postázhatjuk.

vagy
2. Hívja kolléganőnket: 06-1/489-8878-as számon hétköznaponként 9 és 15 óra között.

vagy
3. Rendelje meg a www.geomedia.hu oldalon a KOSÁR menüpont alatt. Rendelésnél használja a kedvezménykódot!

Kedvezménykód: SZF216
Akciós ajánlatunk érvényes 2015. április 30.-ig

Ezek is érdekelhetnek