Vasárnap folytatás: magyar-görög, telt házzal - Dárdai meglepő húzásai

Sportnapló - Palágyi Béla rovata. - S hát akkor vasárnap 20.45-kor Magyarország-Görögország labdarúgó Eb-selejtező a Ferencváros Üllői úti arénájában. A jegyek elővételben mind elfogytak, így a telt ház és remélhetően a jó hangulat is garantálható.

Ország-világPalágyi Béla2015. 03. 28. szombat2015. 03. 28.
Vasárnap folytatás: magyar-görög, telt házzal - Dárdai meglepő húzásai

Dárdai Pál szövetségi kapitány vonzza az érdeklődők felét, a többi a csapatnak szól. Az „új seprű” néhány meglepő húzással hökkentette meg a közvéleményt. Behívt a keretbe azt a Guzmics Richardot, akin a hollandok elleni 1-8-as vereségnél volt utoljára címeres mez, s ugyancsak merész vállalás Koman Vladimír beválogatása, aki csak szenved a Diósgyőrben. De hát a kapitány tudja… Ha valahol nagy gödörben ül a labdarúgás, hát az Görögország, hiszen a volt Európa-bajnok együttes egyetlen pontjával áll a csoportunk végén.

Mi meg, köszönjük, jól vagyunk: a Feröer-szigetek és a finnek legyőzése, a Romániában szerzett egy pont kalaplengetést is érdemelne – csak ne lett volna az Észak-Írország elleni buta vereség… Hét pontunkkal így is a harmadik helyen állunk, a listavezető románok (10 pont) és az északírek (9 pont) mögött.

Vasárnap este, a Groupama Arénában pedig döntenek a fiúk a „hogyan továbbról”…

Ezek is érdekelhetnek