Születésnap a tavon

Amikor 1945. augusztus 29-én – Nagy Imre vezércikkével a címoldalán – megjelent a Szabad Föld első száma, talán kevesen hitték, hogy hetven évet megér. S ím, itt vagyunk, erőben és egészségben – köszönjük Olvasóinknak!

Ország-világDulai Sándor2015. 10. 04. vasárnap2015. 10. 04.

Fotó: Üveges Zsolt

Születésnap a tavon Fotó: Üveges Zsolt

Hetvenkét oldalas születésnapi számunkban visszatekintettünk az elmúlt évtizedekre – azóta sok levelet kaptunk, gratulációkkal, jókívánságokkal. Jólesik a bizalom, a szeretet, a hűség – igyekszünk a jövőben is megszolgálni: olyan lapot készíteni, amely érdekes és hasznos, nélkülözhetetlen a vidéken élőknek.

Ünnepi számunk elkészülte után lapunk hetvenedik születésnapját szép kirándulással ünnepelte meg szerkesztőségünk és kiadónk – együtta most tízéves Vidék ízeszerkesztőivel. A Velencei-tó partján szeptember 9-én még az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket, eltűntek a felhők, ragyogott a nap. Volt vízitúra, sárkányhajóverseny a tavon, ebéd a Szúnyogszigeti halászcsárdában, szülinapi köszöntőkkel és tortával, a hét legrégebbi munkatárs – Ujlaki Ágnes, Budai Horváth József, Dulai Sándor, Keresztény Gabriella, Valló László, Szijjártó Gabriella, Borzák Tibor – megajándékozásával, jókedvvel, derűvel.

Az ünnep után hétköznapok jönnek, folytatjuk a munkát új lendülettel, energiákkal. Fiatalos hetvenesként elkezdjük a következő hetven évet – Önök mindig számíthatnak ránk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek