Skorpiót az exnek

Bálint napján ellepik a bolygót a különböző állagú és méretű, a piros meg a rózsaszín minden árnyalatában pompázó, csillogó-villogó szívecskék. Hiszen ez illik a szerelmesek napjához, no meg némi csoki vagy más édesség, esetleg színesfém.

Ország-világ(kas)2016. 02. 14. vasárnap2016. 02. 14.
Skorpiót az exnek

A különleges nap kínálta üzleti lehetőségekre felfigyeltek a világ állatkertjeinek vezetői is. A budapesti állatkert például a következőt ajánlja: azoknak, akik február 6–14. között fogadnak örökbe egy-egy állatkerti állatot, két-két belépőjegyet adnak a tavaszi és őszi „szülői értekezletre”.

San Franciscóban azonban egyfajta ellenkampányba vált ilyenkor az állatkert. A széthullott szerelmektől szenvedőknek Valentinnap alkalmából különleges csótány- és skorpió- örökbefogadási akciót hirdetnek. Az összetört szívűek ötven dollárért fogadhatnak örökbe egy-egy, régi kedvesükre emlékeztető skorpiót – ezért a pénzért az állatkert egy kitömött skorpiót is küld az egykori párnak. Aki viszont úgy tartja, hogy az exkedvese inkább a surranó csótány tulajdonságaival bír, már 25 dollárral bosszút állhat: ennyibe kerül az örökbefogadás, s ezzel egyúttal a volt kedves nevét is megkapja az ízeltlábú, így levéve a rossz szerelem karmáját a szenvedő kétlábúról.

A szerelmi bánattól szenvedők tárcájából kimozdult összeget az állatkert más lakói – pingvinek, oroszlánok és pandák – ellátására fordítják. Gyaníthatóan nem kis összegről van szó…

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek