Díjazzuk az öltéseit - Kézimunkázzon velünk, értékes ajándékokat nyerhet!

Ország-világSZF-ajánló2016. 04. 22. péntek2016. 04. 22.
Díjazzuk az öltéseit  - Kézimunkázzon velünk, értékes ajándékokat nyerhet!

 NAPJAINKBAN ismét egyre növekszik az érdeklődés a hímzés iránt. Olvasóink közül többen is jelezték, szívesen látnának lapunkban hímzésmintákat, melyeket kivarrhatnának. Kezdetnek a keresztszemes hímzést választottuk, amely nagyon szép és viszonylag könnyen megtanulható. Elkészült munkáikat, kérjük, küldjék el nekünk, a legjobbak értékes jutalomban részesülnek.

JUTALOM A LEGJOBBAKNAK
Kedves olvasóinkat arra kérjük, hogy elkészült hímzéseiket 2016. július 22-ig küldjék el a Szabad Föld szerkesztőségének postacímére (1300 Budapest, Pf. 231). Munkáikat szakértő zsűri értékeli, és a legjobbakat értékes díjakkal – a hímzéshez szükséges alapanyagokkal, fonalakkal, eszközökkel – jutalmazza. A díjazottak nevét 2016. augusztus 19-i számunkban közöljük, a munkákat visszaküldjük. 

Pályázatunk részletei a friss Szabad Föld 32. oldalán
 

 
További kiemelt ajánlataink az április huszonkettedikén megjelent Szabad Földből:

 

Ösztönök ellen nincs védelem 
Elhagyatott szellemvárosokban bóklászni, életveszélyes tornyokba felmászni valóságos adrenalinbombát jelent az urbex kultúra híveinek. Már nálunk is vannak követői.


Juhászok virágkora 
Sztárszakma lett ez. Népdalból tudjuk, jól megy dolguk, dombról dombra terelgetik nyájukat, fújják furulyájukat, egyéb gondjuk nincs is.


Újvilági felfedezők
A vitorlákat lézerekkel gyorsítanák fel: a Földről küldött lézernyalábok úgy két perc alatt egymillió kilométerre repítenék az apró, kamerákkal felszerelt robotokat.

Ezek is érdekelhetnek