Piros lesz a kék

Többé nincs lehetőség új előfizetést kötni a Tesco Mobile-nál, a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyákhoz.

Ország-világMunkatársunktól2016. 04. 11. hétfő2016. 04. 11.
Piros lesz a kék

Nem kell pánikba esni: minden telefonszám megmarad, csak éppen az ügyfelek a Vodafone-hoz kerülnek, automatikusan. Ahhoz a hálózathoz, ahova lényegében eddig is tartoztak – az áruházlánc valójában virtuális szolgáltatást nyújtott, amelyet a telefonszolgáltató cégtől bérelt. Most a két vállalat közös cége megszűnik, a kuncsaftokat a Vodafone örökli. Aki nem szeretne a piros mobilcéghez tartozni, az (mivel a szolgáltatás igénybevételének feltételei egyoldalú szerződésmódosítással változnak) 15 napon belül azonnali hatállyal felmondhatja a szerződését.

A szolgáltatóváltás április 6–16. között történik meg. A váltás után a hang- és SMS-szolgáltatás további használatához semmit nem kell tenni. Ám aki mobilinternetet és hangpostát használ, annak szüksége lesz néhány frissítésre – erről SMS-ben kapnak tájékoztatást. Egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók viszont megszűnnek.

Bővebb információk a következő honlapon találhatók: https://www.tescomobile.hu/szolgaltatovaltas

Ezek is érdekelhetnek