A játékok ára 225 forintról egységesen 250 forintra emelkedik - nagyobbat lehet nyerni

Drágul a lottó - Vasárnaptól többet kell fizetnünk minden lottójátékért: a Szerencsejáték Zrt. közlése szerint az ötös lottó, a hatos lottó, a skandináv lottó, a joker és a puttó játékainak részvételi szabályai november 6-tól megváltoztak. Legfontosabb, hogy a játékok ára 225 forintról egységesen 250 forintra emelkedik.

Ország-világ(kas)2016. 11. 11. péntek2016. 11. 11.
A játékok ára 225 forintról egységesen 250 forintra emelkedik - nagyobbat lehet nyerni

Az áremelkedés várható volt, hiszen – ahogy a gyakorlott játékosok megfigyelhették – az öthetes szelvények ára már pár hete megemelkedett. De sok kicsi sokra megy – a Szerencsejáték ígéri, hogy a zsemleárnyi drágulás magával hozza a játékban megnyerhető összegek emelkedését.

A joker árával együtt például jelentősen emelkedik a fix nyeremények összege, a puttónál pedig a tétekkel együtt nő a megnyerhető összeg: az elérhető főnyeremény 12,5 millió forintra emelkedik.

A lottójátékok esetében az áremelés miatt megnövekedik a nyereményalap, hétről hétre még nagyobb főnyeremények várhatók.

Játszani idén sokaknak megérte: az ötös lottó főnyereményét eddig már 6 alkalommal nyerték meg 464 millió és 1,5 milliárd forint közötti nyereményekkel. A hatos lottón 8 alkalommal, a skandináv lottón pedig 7 alkalommal örülhettek a főnyereménynek. Ne 25 forinton múljon a szerencse…

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek