Eljött a nap: november 12-i estünkön a Jászságban találkozunk olvasóinkkal

Izgalmas történetek, kerekasztal-beszélgetések, játékok - Szabad Föld-est Jászberényben

Ország-világSzabad Föld2016. 11. 12. szombat2016. 11. 12.
Eljött a nap: november 12-i estünkön a Jászságban találkozunk olvasóinkkal


Olvasótalálkozóink sorában ezúttal Jászberénybe látogatunk. November 12-én, szombaton 15 órától a Honvéd Jász Kaszinó Kulturális Egyesület (a Tiszti Klub) épületében (Bercsényi Miklós út 27.) találkozunk helyi és környékbeli olvasóinkkal. Most is olyan települést választottunk, ahol – mint előfizetőink magas száma bizonyítja – nagyon sokan ismerik és szeretik a Szabad Földet.

Minden ilyen találkozóra nagy izgalommal készülünk, mert olvasóink levelei és telefonhívásai mellett ilyenkor ismerhetjük meg leginkább a problémáikat és véleményüket lapunkról. Szeretnénk, ha a magyar vidék családi hetilapjaként még inkább igazodhatnánk igényeikhez, és még több emberhez szólhatnánk, még többnek segíthetnénk.

Ezeken a fórumokon számos olyan észrevétel, javaslat hangzott el az idén immár 71 esztendős lapunk történetében, amelyből cikkek, riportok, új rovatok, szolgáltatások születtek.

Megújulva, megfiatalodva ezt szeretnénk ma is, ezért kérjük Jászberényben és a környező településeken élő olvasóinkat, jöjjenek el november 12-én a Tiszti Klubba, hogy beszélgessünk egy jót.

Szabad Föld-estünket játékos vetélkedők színesítik, és – csakúgy, mint Hajdúböszörményben és Mezőtúron – ismét lesz sütiverseny: most jászsági tájjellegű süteményekből. A legfinomabbak készítői értékes nyereményekben részesülnek.

De senki nem távozik üres kézzel, minden kedves vendégünk – jelenlegi és jövőbeni olvasónk – ajándékban részesül. Várjuk tehát szeretettel Önöket:
A Szabad Föld Szerkesztősége

Ezek is érdekelhetnek