Helyiek kedvence a Vizes Nyolcas

Két évvel ezelőtti győzelmét megismételve ismét a Hungarospa Hajdúszoboszló lett az év fürdője 2017-ben. A versenyben csaknem 200 hazai fürdő mérettette meg magát, három kategóriában lehetett voksolni a kedvencekre.

Ország-világBalogh Géza2017. 09. 19. kedd2017. 09. 19.
Helyiek kedvence a Vizes Nyolcas

A legkedveltebb hazai fürdőben, amely Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a szoboszlói Hungarospa területén gyógyfürdő, strand, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő is üzemel, ahol rengeteg külföldi vendég is megfordul télen-nyáron.

Az Év Feltörekvő Fürdője a Demjéni Termál Völgy lett, amely népszerűségét szintén sokoldalúságának köszönheti, hiszen barlangfürdő – a Cascade Barlang- és Élményfürdő igazi szemkápráztató látványosság, ez egyik legkülönlegesebb fürdőhelyszín Magyarországon –, gyógyfürdő és aquapark is várja itt a vendégeket.

A Helyiek Kedvenc Fürdője 2017 címet a szentendrei V-8 Vizes Nyolcas Uszoda és Szabadidőközpont szerezte meg. A létesítményt leginkább a széles palettájú wellnessrészlege teszi kedveltté, ahol finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sószoba és többféle masszázs is igénybe vehető. Itt található Magyarország első mesterszaunája is.

Ezek is érdekelhetnek