Készül a Kalendárium

Egész évre kínál hasznos tudnivalókat és izgalmas, érdekes olvasmányokat a Szabad Föld 2018-as Kalendáriuma. Szerkesztőségünkben ezekben a hetekben szorgos munka folyik, hogy október közepén minél tartalmasabb évkönyvet vehessenek kezükbe olvasóink.

Ország-világDulai Sándor2017. 09. 02. szombat2017. 09. 02.
Készül a Kalendárium

A magyar vidék lapjának a kalendáriuma is természetesen a vidéken élők érdeklődéséhez és problémáihoz igazodik. Igyekszünk forintokat is érő ötleteket adni a nélkülöző, sok gonddal küszködő családoknak, erősíteni az összetartozást, az egymás iránti bizalmat, a jövőbe vetett hitet. A mi emberünk cím alatt hazánk különböző tájairól olyan személyiségeket mutatunk be, akik soha nem adják fel, s képesek lelkesíteni, magukkal ragadni másokat.

Kalendáriumunkban a nehezebb és a könnyedebb témák olyan ritmusban követik egymást, hogy végig lekössük az olvasó figyelmét.

Úgy gondoljuk, hogy a hónapok témakörei között jól megfér egymás mellett a leszakadó térségekről és a falusi legendákról, az agrárjövőnkről és a szelíd gyógymódokról (a homeopátiáról), a gyümölcsöskertekről és a híres kémekről, a kincskeresőkről, kincsvadászokról és a frizuradivatokról vagy éppen a szexről szóló összeállítás.

S lesz természetesen sport is, hiszen 2018-ban ismét futball-világbajnokságot rendeznek – ezúttal Oroszországban –, de visszatérünk a magyarországi vizes vb-re és a 2017-es esztendő más kiemelkedő, magyar sikereket hozó sporteseményeire is.

Az a célunk, hogy megtalálja olvasnivalóját minden korosztály, megleljék a nők, a férfiak, a gyerekek, a természet szerelmesei és az egészséges életmód hívei, az ország bármely részén élők, a falvak és a városok lakói, a tanyák népe. Interjúinkban megszólal és véleményt mond a világról Barabás Éva televíziós műsorvezető, Lajkó Félix hegedűművész, Szélesi Sándor író, Varga Kálmán muzeológus, Vass Csaba társadalomkutató, Vári Éva színművésznő és mások. Szerzőként a Szabad Föld 2018-as Kalendáriumában is szerepelnek mindazok, akiknek az írásaival lapunkban hétről hétre találkoznak olvasóink.

S persze ismét lesznek rejtvények, játékok – értékes nyereményekkel! Ilyen lesz a 2018-as Szabad Föld Kalendárium: a mi Kalendáriumunk. Címlapjáról megismerheti minden olvasónk. Szeptember elejétől előfizethető, és október közepétől a postán, az újságárusoknál is megvásárolható. Kérjük, ezt keressék mindenütt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Szabadföld Google News oldalán is!

Ezek is érdekelhetnek